× Wybierz producenta
× Opony samochodowe Opony motocyklowe Opony ciężarowe Opony quadowe Felgi Akcesoria Części samochodowe Ubezpieczenia Wyprzedaż Twoje konto Zarejestruj się! Konkursy i promocje Pomoc Kontakt

(12) 376 09 30

pn.-pt. : 8.00 - 19.00 / sb. : 8.00 - 16.00

Opinie użytkowników

Top 10 opony letnie Zobacz
wszystkie

Yokohama
BLUEARTH-A AE50

Ocena: 5.83 /6

Michelin
PILOT SPORT 4 S

Ocena: 5.82 /6

Uniroyal
RAINSPORT 3 SUV

Ocena: 5.78 /6

Michelin
PILOT SPORT 3

Ocena: 5.73 /6

Pirelli
PZERO

Ocena: 5.71 /6

Bridgestone
TURANZA T005

Ocena: 5.65 /6

Vredestein
ULTRAC SATIN

Ocena: 5.55 /6

Falken
AZENIS FK510

Ocena: 5.53 /6

Nokian
ILINE

Ocena: 5.52 /6

Top 10 opony zimowe Zobacz
wszystkie

Pirelli
SCORPION WINTER

Ocena: 5.51 / 6

Nokian
WR A4

Ocena: 5.49 / 6

Kormoran
SUV SNOW

Ocena: 5.49 / 6

Nokian
WR D4

Ocena: 5.48 / 6

Goodyear
ULTRA GRIP 9

Ocena: 5.48 / 6

Top 10 opony całoroczne Zobacz
wszystkie

Michelin
CROSSCLIMATE SUV

Ocena: 5.61 / 6

Nokian
WEATHERPROOF

Ocena: 5.32 / 6

Yokohama
GEOLANDAR A/T G015

Ocena: 5.31 / 6

Michelin
CROSSCLIMATE

Ocena: 5.30 / 6

Vredestein
QUATRAC 5

Ocena: 5.25 / 6

Cooper
DISCOVERER AT3

Ocena: 5.22 / 6

Goodyear
WRANGLER DURATRAC

Ocena: 5.17 / 6

Najnowsze opinie Zobacz
wszystkie

Nokian
WR D4

Ocena: 5.80 /6

Kupiłem pierwszy raz opony tej marki. Niesamowita przyczepność, niewielki hałas, stanowczo polecam osobom, które szukają ogumienia do bezpiecznej żwawej jazdy. Sama realizacja zamówienia bez zarzutu.

Dodane: 2019-12-07 22:03:16

Autor: Zadowolony

Sava
INTENSA UHP 2

Ocena: 4.00 /6

Opona klasy budget ale warta swojej ceny. Niski hałas nawet przy większych prędkościach 200 km/h. Dobrze się prowadzi na mokrej nawierzchni, w czasie deszczu oraz na suchej.

Dodane: 2019-12-04 00:17:29

Autor: Piotr

Bridgestone
WEATHER CONTROL A005

Ocena: 4.80 /6

W związku z brakiem śniegu nie mogę ocenić zachowania się opon w tych warunkach. Ogólnie ok- trzeba pamiętać że nie są to opony do dynamicznej sportowej jazdy.

Dodane: 2019-12-03 11:31:25

Autor: Misiek

Michelin
CROSSCLIMATE+

Ocena: 6.00 /6

Opony kupiłem trzy miesiące temu od razu pojechałem do Skandynawii i testuję je przy okazji w ekstremalnych warunkach jest wszystko okej

Dodane: 2019-12-03 09:24:19

Autor: MATI

Vredestein
ULTRAC VORTI

Ocena: 5.20 /6

X5 e70 opony rewelacyjne! mija drugi sezon - użytkowane bez przerwy zimowej. Teraz czas na zimówki i także Vredestein!

Dodane: 2019-12-02 21:39:28

Autor: Wojciech

Nokian
WEATHERPROOF

Ocena: 4.06 /6

Opona bardzo dobra dla "spokojnych" kierowców. Wysoki komfort jazdy choć nieco głośniejsza od poprzedniej opony innej firmy (choć w opisie ma 3 db mniej). Nieco zbyt miękka przy wyższych temperaturach. Póki co przejechałem 10tyś i prawie nie widać zurzycia (głównie chłodny klimat jeżdze do Norwegii).

Dodane: 2019-12-02 09:58:24

Autor: Radek

Vredestein
ULTRAC VORTI

Ocena: 4.90 /6

kolejny komplet tej firmy, wraz z autami zmieniał się tylko rozmiar.Stosunkowo głośne na autostradzie, nie zaleca się otwierania tylnych okien, wrażenie w pierwszym momencie niepokojące.Przy ruszaniu na mokrym asfalcie potrafią się obrócić ale to bardziej wina pojazdu a nie opon. Hamowanie idealna na suchym i mokrym.

Dodane: 2019-12-02 09:25:46

Autor: J.Fojudzki

Dębica
NAVIGATOR 2

Ocena: 3.50 /6

Ogólnie z opon jestem zadowolona jeżdzi się dobrze śmiało mogę polecić innym użytkownikom samochodów.A najważniejsze że sa uniwersalne i nie trzeba zmieniać na zimówki.Nie wiem jak będa się zachowywać na śniegu po pierwszych opadach okarze się.Mam nadzieję że będzie ok.

Dodane: 2019-11-30 15:52:51

Autor: Kobierzycka

Pirelli
CINTURATO ALL SEASON

Ocena: 5.67 /6

Po śniegu jeszcze nie jeździłem ale opony to bajka. Bardzo dobrze trzymają się drogi. Jeśli jesteś inteligentnym kierowcą to na pewno z tej drogi nie wylecisz. Po przesiadce z Bridgestone, które były mocno zjechane i było czuć każdy kamyk tutaj jest zupełnie odwrotnie. Jest miękko podczas wjazdu na przykład na mały krawężnik. Miałem okazję testować opony w silnym deszczu przy ponad 120 na godzinę - dały radę i z drogi nie wyleciałem. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tych opon i poleciłbym każdemu ich zakup.

Dodane: 2019-11-30 09:40:06

Autor: forest122

Nokian
WEATHERPROOF SUV

Ocena: 5.40 /6

Opony rewelacyjne!

Dodane: 2019-11-30 06:14:42

Autor: Mirosław Wanik

Hankook
WINTER I-CEPT EVO2 W320

Ocena: 5.89 /6

Petarda opony polecam

Dodane: 2019-11-28 09:30:24

Autor: Super

Yokohama
GEOLANDAR A/T G015

Ocena: 5.60 /6

Na razie przejechałem 3000km po suchym, mokrym, piachach i błotach. O dziwo są cichsze od letnich Continentali, za to są od nich miększe - ma to swoje plusy, bo na dołach zdecydowanie łagodniej wybiera, więc komfort poprawił się, ale w zakrętach jest mniej sztywno - coś za coś. W deszczu nie zauważyłem pogorszenia, natomiast błoto i piach, no po porostu rewelacja, w końcu bez obaw zjeżdżam z dróg ;). Zimy jeszcze nie zdążyłem doświadczyć, ale już nie mogę się doczekać. Kupiłem o profil wyższe od zalecanych, choć trochę zwiększając prześwit - było warto. Założone na Suzuki Vitara 2019 - nie terenówka, ale robi robotę na tych oponach.

Dodane: 2019-11-27 12:22:28

Autor: mostu

Opinie o oponach według producentów opon:

Accelera 8 opinii Achilles 35 opinii Aeolus 1 opinia Aplus 1 opinia Apollo 42 opinii Atlas 17 opinii Atturo 2 opinii Aufine 2 opinii Austone 2 opinii Autogreen 1 opinia Autogrip 1 opinia Avon 10 opinii Barum 42 opinii Bfgoodrich 89 opinii Bridgestone 238 opinii Ceat 2 opinii Compasal 2 opinii Continental 223 opinii Cooper 75 opinii Dayton 84 opinii Delinte 1 opinia Dębica 339 opinii Dunlop 310 opinii Duro 2 opinii Evergreen 6 opinii Falken 260 opinii Federal 8 opinii Firemax 80 opinii Firenza 1 opinia Firestone 130 opinii Firststop 3 opinii Formula 1 opinia Fortuna 12 opinii Fortune 3 opinii Fulda 104 opinii General 8 opinii Gislaved 5 opinii Goform 1 opinia Goodride 90 opinii Goodyear 341 opinii Gremax 1 opinia Gt radial 7 opinii Hankook 489 opinii Headway 1 opinia Heidenau 9 opinii Hercules 3 opinii Hifly 9 opinii Imperial 6 opinii Infinity 5 opinii Insa turbo 1 opinia Interstate 3 opinii IRC 4 opinii Jinyu 1 opinia Joyroad 1 opinia Kelly 1 opinia Kenda 4 opinii Kingstar 5 opinii Kleber 109 opinii Kormoran 109 opinii Kumho 35 opinii Lapponia 1 opinia Lassa 1 opinia Laufenn 5 opinii Linglong 2 opinii Marangoni 4 opinii Matador 48 opinii Maxxis 12 opinii Membat 2 opinii Metzeler 34 opinii Michelin 357 opinii Minerva 6 opinii Mirage 1 opinia Mitas 13 opinii Nankang 21 opinii Nexen 232 opinii Nokian 1464 opinii Nordexx 1 opinia Novex 1 opinia Ovation 4 opinii Paxaro 3 opinii Petlas 1 opinia Pirelli 302 opinii Platin 1 opinia Pneumant 1 opinia Point S 12 opinii PowerTrac 14 opinii Premiorri 7 opinii Prestivo 2 opinii Profil 1 opinia Radar 1 opinia Regal 2 opinii Riken 17 opinii Roadstone 6 opinii Rockstone 3 opinii Rotalla 12 opinii Routeway 4 opinii Saetta 9 opinii Sailun 13 opinii Sava 58 opinii Seiberling 6 opinii Semperit 10 opinii Silverstone 4 opinii Star performer 1 opinia Starfire 1 opinia Strial 2 opinii Sunfull 1 opinia Sunny 11 opinii Sunwide 3 opinii Superia 3 opinii Syron 1 opinia T-Brand 1 opinia Taurus 4 opinii Tigar 1 opinia Toledo 1 opinia Toyo 80 opinii Tracmax 2 opinii Triangle 2 opinii Tristar 1 opinia Tyfoon 2 opinii Uniroyal 581 opinii Viking 8 opinii Voyager 2 opinii Vredestein 499 opinii Wanli 10 opinii Westlake 5 opinii Yokohama 213 opinii Zeetex 11 opinii

Jesteśmy autoryzowanym dystrybutorem marek:

W czym możemy pomóc?

Wybór i zakup opon:   12 376 09 30

Wybór i zakup felg:     12 376 09 44

Części samochodowe:12 268 31 51

Reklamacje i zwroty:   12 376 09 45

pon-pt.  8.00 - 19.00           sobota  8.00 - 16.00       

Wolisz napisać maila?

Wypełnij formularz >>
facebook

  Trwa wyszukiwanie...

Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce cookie » OK, zamykam