× Wybierz producenta
× Opony samochodowe Opony motocyklowe Opony ciężarowe Opony quadowe Felgi Akcesoria Wyprzedaż Twoje konto Konkursy i promocje Pomoc Kontakt

(12) 376 09 30

pn.-pt. : 7.00 - 22.00 / sb. : 8.00 - 16.00

Opinie użytkowników

Top 10 opony letnie Zobacz
wszystkie

Yokohama
BLUEARTH-A AE50

Ocena: 5.83 /6

Uniroyal
RAINSPORT 3 SUV

Ocena: 5.78 /6

Michelin
PILOT SPORT 3

Ocena: 5.73 /6

Pirelli
PZERO

Ocena: 5.72 /6

Dunlop
SP SPORT MAXX RT 2

Ocena: 5.63 /6

Michelin
PRIMACY 4

Ocena: 5.56 /6

Vredestein
ULTRAC SATIN

Ocena: 5.55 /6

Falken
AZENIS FK510

Ocena: 5.55 /6

Nokian
ILINE

Ocena: 5.52 /6

Top 10 opony zimowe Zobacz
wszystkie

Pirelli
SCORPION WINTER

Ocena: 5.52 / 6

Kormoran
SUV SNOW

Ocena: 5.49 / 6

Nokian
WR A4

Ocena: 5.49 / 6

Nokian
WR D4

Ocena: 5.48 / 6

Vredestein
WINTRAC XTREME S

Ocena: 5.48 / 6

Top 10 opony całoroczne Zobacz
wszystkie

Michelin
CROSSCLIMATE SUV

Ocena: 5.61 / 6

Nokian
WEATHERPROOF

Ocena: 5.39 / 6

Michelin
CROSSCLIMATE

Ocena: 5.30 / 6

Yokohama
GEOLANDAR A/T G015

Ocena: 5.29 / 6

Vredestein
QUATRAC 5

Ocena: 5.25 / 6

Cooper
DISCOVERER AT3

Ocena: 5.22 / 6

Michelin
CROSSCLIMATE+

Ocena: 5.13 / 6

Najnowsze opinie Zobacz
wszystkie

Dębica
PRESTO UHP 2

Ocena: 5.60 /6

Zrobiłem na oponach 3k I jedynym mankamentem jest to że auto na 2 mieli w miejscu nawet na suchym asfalcie. Fakt że mam 400nm nie powinien mieć znaczenia gdyż opony są przewidziane dla sportowych samochodów (Nie bez kozery w nazwie ultra high performance oraz emblemat flagi przeniesiony z wyscigow samochodowych). Zakładam że dla aut z mniejszą ilością nm będą idealne.

Dodane: 2019-04-18 08:27:34

Autor: Kris

Goodyear
WRANGLER AT SA+

Ocena: 4.20 /6

Bardzo trwała opona, poza drogami asfaltowymi daje radę. Na autostradę trochę głośna. W cyklu mieszanym asfalt i drogi leśne jest dobrym kompromisem. Biorąc pod uwagę cenę za jaką kupiłem komplet opon to można przymknąć oko, lub ucho. Dla SUVa który nie zobaczy nawet polnej drogi jest bez sensu, jednak dla terenówki i wypady w teren, ryby, polowania czy nawet turystyczny offroad to bardzo dobry wybór. W piachu i śniegu wgryza się aż miło i trzyma trakcję. Na wodzie na asfalcie to trzeba zwolnić o 10-20 km/h i jechać ostrożniej, ale to tyczy sie wszystkich opon. Są zauważalnie lepsze od poprzednich Falkenów Landair.

Dodane: 2019-04-16 10:40:44

Autor: JM

Nokian
WR D4

Ocena: 5.00 /6

Polecam

Dodane: 2019-04-15 08:24:13

Autor: Marek G

Uniroyal
RAINEXPERT 3

Ocena: 5.70 /6

Rekin – wg. słownika języka polskiego – „drapieżna ryba chrzęstnoszkieletowa żyjąca w ciepłych morzach i oceanach”. Przenośnie - przenośnia o potentacie finansowym, bezwzględnym w interesach. Rekin wśród opon jest jeden – Uniroyal. Uniroyal wg. mojego słownika oponiarskiego – drapieżna opona o chrzęstnoszkieletowych lamelach, poruszająca się po całej Europie. Na mokrej nawierzchni rekin o ostrych zębach i mocno asymetrycznym kształcie z dwoma obwodowymi rowkami. Interesem opony jest zachowanie bezpieczeństwa w trudnych warunkach atmosferycznych i jest ona bezwzględna w tym działaniu. Po wstępie naukowym – mówiąc prościej - dlaczego po raz drugi zdecydowałem się na bieżnik RAINEXPERT 3? W przypadku opon letnich najważniejszy jest dla mnie jeden parametr – zachowanie na mokrej nawierzchni. Uniroyal nigdy mnie nie zawiódł. Jeden parametr, a korzyści co najmniej kilka. Przede wszystkim krótka droga hamowania. Poza tym uniknięcie do minimum zjawiska aquaplaningu. Po trzecie dobra przyczepność w zakrętach nawet w trudnych deszczowych warunkach. Wszystko to przekłada się przede wszystkim na BEZPIECZEŃSTWO moje i mojej rodziny. Opinie, że opony szybko się ścierają? Ta filozofia w ogóle mnie nie dotyczy. Na oponie tej przejechałem pełne cztery sezony i przyczepność przez cały okres była fenomenalna. Była część naukowa, była epicka, czas na liryczną mojego syna Stasia: „ Technologia Skóry Rekina Od dobrej jakości przygoda się zaczyna. Gdy gęsty letni deszcz spada Opony Uniroyal to najlepsza rada. Model ten ubrany w bieżnik asymetryczny Zadowoli każdy podmiot liryczny. W SklepieOpon każdy to powie W potrzebie konsultant stanie na głowie.”

Dodane: 2019-04-14 17:12:36

Autor: Darek - Tata Stasia

Ceat
ECODRIVE

Ocena: 4.17 /6

Jezdze na nich od 2 tygodni i narazie na suchym asfalcie.Ogolnie dobre opony ,bardzo tanie ale jest jeden mankament doslownie huczą na zakrętach.przy jezdzie na wprost ciche.

Dodane: 2019-04-13 03:40:13

Autor: Cezary

Falken
AZENIS FK510

Ocena: 6.00 /6

Rozmiar 225/45R17, Jaguar X-Type 4x4 V6 230 KM. Nie ma lepszych opon, wszystkie opony premium mialy gorsze warunki jezdne, moze jeszcze Michalin Pilot Sport podobnie sie zachowywal. Pojazd jedzie jak po szynach, na mokrym, czy suchym nie ma znaczenia, opony bardzo ciche, male zuzycie bieżnika, sztywne barki wiec rewelacja, komfort jazdy rewelacyjny, zuzycie paliwa mniejsze niz na innych, wiec zapewnie male opory toczenia. W tym rozmiarze opony we wszytskic testach bylu na 1,2,3 miejscu jako szczegolnie polecane, w cene 250-280 zł tak dobry opon sie nie kupi, bo podobie siedzacy jezdnie Pilot Sport kosztuje juz okolo 400 zł.

Dodane: 2019-04-12 14:56:05

Autor: alx

Falken
EURO ALL SEASON AS200

Ocena: 5.31 /6

Nie wiem skąd się biorą i kto pisze te niepochlebne opinie o tych oponach. Przyjechałem na nich już dwa lata i z czystym sumieniem mogę polecić każdemu. Czy to autoban w Niemczech czy miejskie uliczki w każdych warunkach się sprawdziła. Być może to, że mam napęd na cztery koła sprawił, że tak pozytywnie odbieram tę oponę.

Dodane: 2019-04-11 23:01:03

Autor: Leszek

Firestone
ROADHAWK

Ocena: 4.78 /6

Opony niby klasy średniej A pozostawiają dużo do życzenia odnośnie komfortu i hałasu reszta może być

Dodane: 2019-04-11 19:03:55

Autor: Jarek

Nokian
WEATHERPROOF

Ocena: 4.94 /6

Założyłem dwie opony na oś przednią przed sezonem zimowym 2018/2019 ( auto komapktowe silnik 105 KM) Moja subiektywna opinia 4+/5 za całokształt , styl jazdy zrównoważony , po okresie jesienno zimowym mogę stwierdzić że jak na jazdę miejska i czasami wyjazdy poza miasto opony NOKIAN sprawdzaja sie bardzo dobrze. Minimalnie spadło średnie zużycie paliwa . Nie jeździłem w warunkach extremalnie zimowych bo takowych brak , codzienne dojazdy do pracy tzw. w koło komina,. Polecam , mam zamiar kupić drugą parę i załozyć na tył.

Dodane: 2019-04-11 13:50:32

Autor: Przemo

Michelin
CROSSCLIMATE+

Ocena: 4.75 /6

Opony ok - mam założone na 2 samochodach - jeśli ktoś decyduje się na opony "całoroczne" to te opony spełniają swoje zadanie w 100%.

Dodane: 2019-04-11 09:40:24

Autor: Piotr

Kormoran
SUV SNOW

Ocena: 5.73 /6

Po całym sezonie zimowym z czystym sumieniem mogę polecić te oponki. Mieszkam w terenie podgórskim i opony dawały radę. W połączeniu z napędem 4x4 są rewelacyjne. Następne kupię takie same.

Dodane: 2019-04-10 23:32:30

Autor: Dariusz

Apollo
ALNAC 4G

Ocena: 6.00 /6

Już drugie auto żony jeździ na tych oponach. 1 była Corsa D 1.3cdti 90koni. po dwóch latach użytkowania może 1 mm zużycia. Teraz Fiat 500 1.2 69km przejechanie 12k km i wszystko cacy! doskonała alternatywa dla starych opon i oszczędność zamiast wymiany zo pół roku. To co teraz zaoszczędze wydam po 6 latach na kolejne nowe opony. Również będą to Apollo. A przecież Apollo to Vredestein.

Dodane: 2019-04-10 20:27:59

Autor: PedroRajdowiec

Opinie o oponach według producentów opon:

Accelera 8 opinii Achilles 32 opinii Aeolus 1 opinia Aplus 1 opinia Apollo 40 opinii Atlas 17 opinii Atturo 2 opinii Aufine 2 opinii Austone 2 opinii Autogrip 1 opinia Avon 10 opinii Barum 42 opinii Bfgoodrich 85 opinii Bridgestone 219 opinii Ceat 1 opinia Compasal 2 opinii Continental 208 opinii Cooper 74 opinii Dayton 84 opinii Delinte 1 opinia Dębica 292 opinii Dunlop 280 opinii Duro 2 opinii Evergreen 6 opinii Falken 245 opinii Federal 7 opinii Firemax 55 opinii Firenza 1 opinia Firestone 125 opinii Firststop 3 opinii Formula 1 opinia Fortuna 16 opinii Fortune 1 opinia Fulda 96 opinii General 8 opinii Gislaved 5 opinii Goform 1 opinia Goodride 83 opinii Goodyear 319 opinii Gremax 1 opinia Gt radial 6 opinii Hankook 454 opinii Headway 1 opinia Heidenau 9 opinii Hercules 3 opinii Hifly 9 opinii Imperial 5 opinii Infinity 5 opinii Insa turbo 1 opinia Interstate 3 opinii IRC 4 opinii Jinyu 1 opinia Joyroad 1 opinia Kelly 1 opinia Kenda 4 opinii Kingstar 5 opinii Kleber 106 opinii Kormoran 104 opinii Kumho 34 opinii Lapponia 1 opinia Lassa 1 opinia Laufenn 5 opinii Linglong 2 opinii Marangoni 4 opinii Matador 48 opinii Maxxis 12 opinii Membat 2 opinii Metzeler 31 opinii Michelin 328 opinii Minerva 6 opinii Mirage 1 opinia Mitas 13 opinii Nankang 20 opinii Nexen 230 opinii Nokian 1439 opinii Novex 1 opinia Ovation 4 opinii Paxaro 3 opinii Petlas 1 opinia Pirelli 292 opinii Platin 1 opinia Pneumant 1 opinia Points 10 opinii PowerTrac 13 opinii Premiorri 3 opinii Prestivo 1 opinia Profil 1 opinia Radar 1 opinia Regal 2 opinii Riken 17 opinii Roadstone 6 opinii Rockstone 3 opinii Rotalla 10 opinii Routeway 4 opinii Saetta 9 opinii Sailun 11 opinii Sava 50 opinii Seiberling 5 opinii Semperit 10 opinii Silverstone 4 opinii Star performer 1 opinia Starfire 1 opinia Strial 2 opinii Sunfull 1 opinia Sunny 11 opinii Sunwide 3 opinii Superia 3 opinii Syron 1 opinia T-Brand 1 opinia Taurus 4 opinii Tigar 1 opinia Toledo 1 opinia Toyo 78 opinii Tracmax 2 opinii Triangle 2 opinii Tristar 1 opinia Tyfoon 2 opinii Uniroyal 557 opinii Viking 8 opinii Voyager 2 opinii Vredestein 485 opinii Wanli 8 opinii Westlake 4 opinii Yokohama 209 opinii Zeetex 10 opinii

Jesteśmy autoryzowanym dystrybutorem marek:

W czym możemy pomóc?

Wybór i zakup opon:12 376 09 30

Wybór i zakup felg: 12 376 09 44

  pon-pt.  7.00 - 22.00     sobota  8.00 - 16.00       

Reklamacje i zwroty:12 376 09 45

  pon-pt.  8.00 - 19.00     sobota  8.00 - 16.00       

Wolisz napisać maila?

Wypełnij formularz >>
facebook

  Trwa wyszukiwanie...

Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce cookie » OK, zamykam
X
Chcesz uzyskać informację?
X
Podaj swój numer telefonu
a oddzwonimy do Ciebie
w przeciągu 60 s
Wyszukujemy dla Ciebie
konsultanta

Zaraz nastąpi
rozmowa

Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Witamy na naszej infolinii!
W czym możemy pomóc?
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Przepraszamy, wszyscy nasi konsulatnci są zajęci
Oddzwonimy do Ciebie jak najszybciej
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Kiedy mamy oddzwonić?
Proszę o telefon zwrotny teraz
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Wszyscy nasi konsultanci są nieosiągalni.
Wybierz datę i godzinę oraz podaj numer telefonu, a skontaktujemy się z Tobą w wybranym terminie
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Rozmowa została zakończona
Dziękujemy za skorzystanie z naszej infolinii
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Przepraszamy, wystąpił błąd :(
Spróbuj skontaktować się później
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Twoje dane zostały zapisane
Skontaktujemy się z Tobą w wybranym terminie
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych