× Wybierz producenta
× Opony samochodowe Opony motocyklowe Opony ciężarowe Felgi stalowe Felgi aluminiowe Akcesoria Twoje konto Konkursy i promocje Pomoc Kontakt

(12) 376 09 30

pn.-pt. : 8.00 - 19.00 / sb. : 8.00 - 16.00

Opinie użytkowników

Top 10 opony letnie Zobacz
wszystkie

Yokohama
BLUEARTH-A AE50

Ocena: 5.88 /6

Michelin
PILOT SPORT 3

Ocena: 5.77 /6

Pirelli
PZERO

Ocena: 5.70 /6

Vredestein
ULTRAC SATIN

Ocena: 5.60 /6

Nokian
ILINE

Ocena: 5.55 /6

Falken
AZENIS FK510

Ocena: 5.53 /6

Pirelli
CINTURATO P7 BLUE

Ocena: 5.51 /6

Nokian
ZLINE SUV

Ocena: 5.50 /6

Uniroyal
RAINSPORT 3

Ocena: 5.49 /6

Top 10 opony całoroczne Zobacz
wszystkie

Nokian
WEATHERPROOF

Ocena: 5.45 / 6

Michelin
CROSSCLIMATE+

Ocena: 5.44 / 6

Michelin
CROSSCLIMATE

Ocena: 5.28 / 6

Cooper
DISCOVERER AT3

Ocena: 5.22 / 6

Vredestein
QUATRAC 5

Ocena: 5.21 / 6

Apollo
ALNAC 4G ALL SEASON

Ocena: 5.20 / 6

Goodyear
WRANGLER DURATRAC

Ocena: 5.17 / 6

Nokian
WEATHERPROOF SUV

Ocena: 5.14 / 6

Najnowsze opinie Zobacz
wszystkie

Uniroyal
RAINSPORT 3

Ocena: 5.60 /6

To co wyróżnia opony Uniroyal RainSport 3 to innowacyjna technologia Skóry Rekina (SST), któramaksymalnie zabezpieczenia przed aquaplaningiem!

Dodane: 2018-04-20 10:16:26

Autor: Darek

Uniroyal
RAINSPORT 3

Ocena: 5.50 /6

Technologia Skóry Rekina sprawia, że z oponami Uniroyal zamiast bać się deszczu czekasz na niego:)

Dodane: 2018-04-20 10:12:06

Autor: Darek

Uniroyal
RAINSPORT 3

Ocena: 5.00 /6

Kupiłem opony po przeczytaniu wielu opinii na temat tych opon z "technologią Skóry Rekina". Kupiłem i jak na razie nie ma powodów do narzekań. Świetnie wyglądają i świetnie trzymają.

Dodane: 2018-04-20 10:02:29

Autor: Jacek

Nexen
WINGUARD SUV

Ocena: 5.00 /6

Jestem wyjątkowo zadowolony z zakupu

Dodane: 2018-04-20 09:22:13

Autor: Grzegorz

Uniroyal
RAINSPORT 3

Ocena: 5.40 /6

Na oponach przejechałem niewiele kilometrów, ponieważ jest to mój pierwszy sezon. Porównując jednak ich właściwości do moich poprzednich letnich opon jest zauważalna różnica, zwłaszcza na mokrej nawierzchni. Technologia "Skóry Rekina" robi swoje. Pokonując zakręty samochód zachowuje się pewnie i trzyma się drogi. Nie wiem jeszcze jak wygląda zużycie opon w czasie eksploatacji. Ponieważ jeżdżę spokojnie, to mam nadzieję, że opony wytrzymają kilka sezonów.

Dodane: 2018-04-20 08:59:13

Autor: T Żujewski

Firestone
ROADHAWK

Ocena: 5.00 /6

Bardzo dobra opona, z bardzo dobrą drogą hamowania zarówno na mokrym jak i suchym. Po przejechaniu 38 tyś km nadawała się do wymiany, gdy na Fuldach i Bridgestone B250 przejeżdzałem około 50 tys

Dodane: 2018-04-19 18:47:25

Autor: Hary

Uniroyal
RAINSPORT 3

Ocena: 5.00 /6

W wyborze opon zaciekawiła mnie stosowana przez producenta technologia skóry rekina. Opony zakupiłem stosunkowo niedawno ale sprawdziłem je już na suchej i mokrej nawierzchni. Opony w obu warunkach radzą sobie bardzo dobrze, dodatkowo mają bardzo atrakcyjny wygląd. Opony godne polecenia.

Dodane: 2018-04-19 17:53:21

Autor: Marcin

Uniroyal
RAINSPORT 3

Ocena: 5.10 /6

1. Wysoka odporność na aquaplaning - Innowacyjna technologia Skóry Rekina (technologia Shark Skin) minimalizuje turbulencje wody i optymalizuje przepływy, co pomaga szybko usunąć wodę ze strefy kontaktu i zapewnia bardzo wysoką odporność na aquaplaning poprzeczny i wzdłużny 2. Krótka droga hamowania na mokrej nawierzchni - Specjalna gumowa mieszanka bieżnika podobno przyczepia się do mokrej nawierzchni, co daje bardzo dobry wynik podczas hamowania. Ale na suchej nawierzchni droga hamowania nie jest zbyt satysfakcjonująca, mimo to, opona zapewnia przewidywalne zachowanie przy granicy przyczepności i dobrego prowadzenia 3. Wysoka przyczepność podczas pokonywania zakrętów na mokrych i suchych nawierzchniach 4. Niski opór toczenia na każdej drodze - Zastosowano całą powierzchnię bieżnika, co prowadzi do zmniejszenia strat tarcia, co powoduje zmniejszenie oporów toczenia na wszystkich nawierzchniach, minimalizując zużycie i oszczędność Polecam!

Dodane: 2018-04-19 17:37:36

Autor: Alexandr

Uniroyal
RAINEXPERT 3 SUV

Ocena: 5.40 /6

Opony godne polecenia. Nie jest to może klasa PREMIUM ale za tą cenę warto. Opona świetnie sprawdza się na powierzchni mokrej dzięki rewelacyjnemu bieżnikowi. Na swoich oponach zrobiłem póki co znikomy przebieg ale rozmawiając z użytkownikami aut, którzy posiadają właśnie takie opony jednogłośnie twierdzą, że trochę za szybko się zużywają co przekłada się również na wzrost hałasu przy większych prędkościach. Za cenę 1600 zł oceniam je na 8/10 pkt. Na zakup zdecydowałem się dzięki pozytywnym opiniom w internecie i nie żałuję :-)

Dodane: 2018-04-19 12:13:20

Autor: Mariusz

Uniroyal
RAINEXPERT 3

Ocena: 6.00 /6

Opony kupione do drugiego auta którym jeździ żona. Z doświadczenia w swoim pierwszym aucie wiem że technologia Skóry Rekina zdała egzamin celująco więc bez obaw zakupiłem bezpieczne opony do drugiego auta. Mogę spać spokojnie kiedy żona wraca z pracy bo opony świetnie trzymają się nawierzchni. Polecam je znajomym bo jest to naprawdę genialna opona.

Dodane: 2018-04-18 23:25:47

Autor: Piotr M

Uniroyal
RAINSPORT 3

Ocena: 6.00 /6

Opony poleciłem swoim znajomym ponieważ technologia Skóry Rekina jest niezawodna w deszczowych warunkach. 4 lata jeżdżę na tych oponach i są naprawdę niezawodne. Nie znalazłem alternatywy dla tych opon. Z czystym sumieniem będę je nadal polecał znajomym i rodzinie.

Dodane: 2018-04-18 23:20:58

Autor: Piotr

Uniroyal
RAINSPORT 3

Ocena: 6.00 /6

\Znakomite opony, świetne właściwości trakcyjne. Na deszczu jeszcze nie sprawdziłem. Poprzednie "unirojalki" sprawowały mi się znakomicie i po raz drugi wybrałem Uniroyal . Bardzo szybka dostawa . Polecam !

Dodane: 2018-04-18 23:18:37

Autor: Krzysztof

Opinie o oponach według producentów opon:

Accelera 8 opinii Achilles 24 opinii Aeolus 1 opinia Apollo 30 opinii Atlas 15 opinii Atturo 2 opinii Autogrip 1 opinia Avon 9 opinii Barum 40 opinii Bfgoodrich 69 opinii Bridgestone 187 opinii Compasal 2 opinii Continental 186 opinii Cooper 61 opinii Dayton 82 opinii Delinte 1 opinia Dębica 167 opinii Dunlop 226 opinii Duro 1 opinia Evergreen 5 opinii Falken 196 opinii Federal 7 opinii Firemax 11 opinii Firenza 1 opinia Firestone 108 opinii Firststop 3 opinii Formula 1 opinia Fortuna 12 opinii Fulda 67 opinii General 7 opinii Gislaved 5 opinii Goodride 45 opinii Goodyear 256 opinii Gremax 1 opinia Gt radial 5 opinii Hankook 375 opinii Heidenau 8 opinii Hercules 3 opinii Hifly 8 opinii Imperial 5 opinii Infinity 4 opinii Insa turbo 1 opinia Interstate 3 opinii IRC 4 opinii Jinyu 1 opinia Kelly 1 opinia Kenda 3 opinii Kingstar 5 opinii Kleber 85 opinii Kormoran 73 opinii Kumho 32 opinii Lapponia 1 opinia Lassa 1 opinia Laufenn 5 opinii Marangoni 4 opinii Matador 42 opinii Maxxis 8 opinii Membat 1 opinia Metzeler 26 opinii Michelin 251 opinii Minerva 3 opinii Mitas 9 opinii Nankang 18 opinii Nexen 203 opinii Nokian 1285 opinii Ovation 4 opinii Paxaro 3 opinii Petlas 1 opinia Pirelli 259 opinii Platin 1 opinia Pneumant 1 opinia Points 10 opinii PowerTrac 4 opinii Premiorri 3 opinii Prestivo 1 opinia Profil 1 opinia Radar 1 opinia Regal 2 opinii Riken 17 opinii Roadstone 6 opinii Rockstone 3 opinii Rotalla 6 opinii Routeway 4 opinii Saetta 6 opinii Sailun 10 opinii Sava 37 opinii Seiberling 5 opinii Semperit 8 opinii Silverstone 3 opinii Starfire 1 opinia Strial 2 opinii Sunfull 1 opinia Sunny 10 opinii Sunwide 2 opinii Superia 3 opinii Syron 1 opinia T-Brand 1 opinia Taurus 4 opinii Tigar 1 opinia Toledo 1 opinia Toyo 68 opinii Tracmax 2 opinii Tristar 1 opinia Tyfoon 2 opinii Uniroyal 407 opinii Viking 8 opinii Voyager 1 opinia Vredestein 405 opinii Wanli 12 opinii Westlake 3 opinii Yokohama 186 opinii Zeetex 6 opinii

Jesteśmy autoryzowanym dystrybutorem marek:

W czym możemy pomóc?

Wybór i zakup opon:12 376 09 30

Wybór i zakup felg: 12 376 09 44

Reklamacje i zwroty:12 376 09 45

 pn.-pt. 8.00 - 19.00     sobota. 8.00 - 16.00

Wolisz napisać maila?

Wypełnij formularz >>
facebook

  Trwa wyszukiwanie...

Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce cookie » OK, zamykam
X
Chcesz uzyskać informację?
X
Podaj swój numer telefonu
a oddzwonimy do Ciebie
w przeciągu 60 s
Wyszukujemy dla Ciebie
konsultanta

Zaraz nastąpi
rozmowa

Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Witamy na naszej infolinii!
W czym możemy pomóc?
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Przepraszamy, wszyscy nasi konsulatnci są zajęci
Oddzwonimy do Ciebie jak najszybciej
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Kiedy mamy oddzwonić?
Proszę o telefon zwrotny teraz
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Wszyscy nasi konsultanci są nieosiągalni.
Wybierz datę i godzinę oraz podaj numer telefonu, a skontaktujemy się z Tobą w wybranym terminie
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Rozmowa została zakończona
Dziękujemy za skorzystanie z naszej infolinii
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Przepraszamy, wystąpił błąd :(
Spróbuj skontaktować się później
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Twoje dane zostały zapisane
Skontaktujemy się z Tobą w wybranym terminie
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych