× Wybierz producenta
× Opony samochodowe Opony motocyklowe Opony ciężarowe Opony quadowe Felgi Akcesoria Wyprzedaż Twoje konto Konkursy i promocje Pomoc Kontakt

(12) 376 09 30

pn.-pt. : 8.00 - 19.00 / sb. : 8.00 - 16.00

Opinie użytkowników

Top 10 opony letnie Zobacz
wszystkie

Yokohama
BLUEARTH-A AE50

Ocena: 5.83 /6

Uniroyal
RAINSPORT 3 SUV

Ocena: 5.78 /6

Michelin
PILOT SPORT 3

Ocena: 5.73 /6

Pirelli
PZERO

Ocena: 5.72 /6

Dunlop
SP SPORT MAXX RT 2

Ocena: 5.63 /6

Michelin
PRIMACY 4

Ocena: 5.56 /6

Vredestein
ULTRAC SATIN

Ocena: 5.55 /6

Nokian
ILINE

Ocena: 5.52 /6

Uniroyal
RAINSPORT 3

Ocena: 5.52 /6

Top 10 opony całoroczne Zobacz
wszystkie

Michelin
CROSSCLIMATE SUV

Ocena: 5.61 / 6

Nokian
WEATHERPROOF

Ocena: 5.40 / 6

Michelin
CROSSCLIMATE

Ocena: 5.30 / 6

Yokohama
GEOLANDAR A/T G015

Ocena: 5.28 / 6

Vredestein
QUATRAC 5

Ocena: 5.25 / 6

Cooper
DISCOVERER AT3

Ocena: 5.22 / 6

Michelin
CROSSCLIMATE+

Ocena: 5.19 / 6

Nokian
WEATHERPROOF SUV

Ocena: 5.15 / 6

Najnowsze opinie Zobacz
wszystkie

Kleber
KRISALP HP3

Ocena: 5.13 /6

Świetne opony w tej klasie. Bardzo ciche i dobrze trzymają na każdej nawierzchni. Polecam

Dodane: 2019-02-14 12:32:37

Autor: Michał

Goodride
SW608

Ocena: 4.75 /6

Pierwsza zima za nimi. Jestem bardziej niż zadowolony. Nie miałem problemów z wyważeniem. Auto dobrze trzyma się drogi.

Dodane: 2019-02-14 11:46:47

Autor: Tomek

Dębica
FRIGO HP 2

Ocena: 4.31 /6

Świetna opona na zimę w południowej Polsce do użytkowania w większości na miejscu niż w trasie

Dodane: 2019-02-14 07:46:10

Autor: Pawel

Dębica
NAVIGATOR 2

Ocena: 5.00 /6

Jak na razie z opon jestem zadowolony na śniegu sprawują się lepiej niż zimówki zobaczymy co będzie w lecie.

Dodane: 2019-02-14 06:59:31

Autor: Wojti

Fulda
KRISTALL CONTROL HP 2

Ocena: 5.56 /6

Ciche. Stabilna jazda i pewne hamowanie. Najbardziej zależy mi na zachowaniu opon na mokrej nawierzchni, a Fulda radzi sobie na niej świetnie. Polecam. Relacja jakości do ceny rzeczywiście super.

Dodane: 2019-02-14 01:05:48

Autor: Emil

Goodride
SW658

Ocena: 5.50 /6

Za te pieniądze OK. Minus - głosne.

Dodane: 2019-02-13 15:31:06

Autor: TM

Pirelli
CARRIER WINTER

Ocena: 5.00 /6

Produkt jak i firma sprzedająca na piątkę

Dodane: 2019-02-13 10:01:12

Autor: wozniak

Bfgoodrich
G-FORCE WINTER2

Ocena: 4.69 /6

Opony posiadam w Focusie ST także mają co robić, niestety nie sprawdziłem jak zachowują się na śniegu gdyż po prostu go nie było. Dosłownie kawałek miały okazje pojeździć po białym puchu i musze przyznać że czułem się pewnie. Na oponach zrobiłem około 10.000 i nie zauważyłem dużego zużycia. Wszystko fajnie ale potrafią zgubić trakcje i auto musi ratować się ESP na mokrej nawierzchni. Odczucia z mocnego samochodu także w normalnym aucie spełnią swoją role jak najabardziej. Na suchym ciężko te opony zaskoczyć, są po prostu dobre. Nie żałuje że wybrałem półke średnią, na nasze polskie warunki są wystarczające.

Dodane: 2019-02-12 20:06:46

Autor: Bodzio

Dębica
FRIGO 2

Ocena: 5.44 /6

Super Polskie opony w moim przypadku w większości jazda po mieście

Dodane: 2019-02-12 18:29:14

Autor: Andrzej

Dębica
PASSIO 2

Ocena: 4.80 /6

Przyzwoite opony za przyzwoitą cenę. W aucie Renault Twingo sprawdziły się bardzo dobrze do spokojnej jazdy

Dodane: 2019-02-12 17:04:15

Autor: Kierowca

Nokian
WEATHERPROOF

Ocena: 5.19 /6

Doskonała opona wielosezonowa. Sprawdza się zarówno na śniegu, błocie pośniegowym, jak i w ciepłych warunkach. Na asfalcie nieco głosniejsza od dobrych opon letnich. Wymaga 5-10% wyższego ciśnienia, niż sportowe opony letnie, inaczej będzie się "kłaść" w zakrętach przy agresywnym stylu jazdy. Jeśli jednak osiągi są ważniejsze niż komfort, spokojnie można skompensować umiarkowaną sztywność ścianego bocznych wyższym ciśnieniem. Elastyczność jest natomiast zaletą w zimnych warunkach. Doskonale sprawdza się nawet przy wykopywaniu z zasp, czy poza utwardzonymi drogami. Gorąco polecam!

Dodane: 2019-02-12 16:52:52

Autor: Adam Z.

Goodride
SW608

Ocena: 5.00 /6

Kupiłem opony sugerując się opiniami innych użytkowników i byłem bardzo mile zaskoczony, jeździłem na oponach dwu lub nawet trzykrotnie droższych i szczerze a niektórych sytuacjach ta opona zachowała się lepiej :) Przy "średnio zimowym" rozmiarze 18/225/40 nie miała łatwo, Auto Seat Leon (200+HP)

Dodane: 2019-02-12 14:30:10

Autor: Grzesiek

Opinie o oponach według producentów opon:

Accelera 8 opinii Achilles 27 opinii Aeolus 1 opinia Aplus 1 opinia Apollo 38 opinii Atlas 17 opinii Atturo 2 opinii Aufine 2 opinii Autogrip 1 opinia Avon 10 opinii Barum 42 opinii Bfgoodrich 83 opinii Bridgestone 216 opinii Compasal 2 opinii Continental 207 opinii Cooper 72 opinii Dayton 83 opinii Delinte 1 opinia Dębica 266 opinii Dunlop 272 opinii Duro 2 opinii Evergreen 6 opinii Falken 228 opinii Federal 7 opinii Firemax 53 opinii Firenza 1 opinia Firestone 123 opinii Firststop 3 opinii Formula 1 opinia Fortuna 16 opinii Fortune 1 opinia Fulda 95 opinii General 7 opinii Gislaved 5 opinii Goform 1 opinia Goodride 80 opinii Goodyear 311 opinii Gremax 1 opinia Gt radial 5 opinii Hankook 452 opinii Headway 1 opinia Heidenau 9 opinii Hercules 3 opinii Hifly 9 opinii Imperial 5 opinii Infinity 5 opinii Insa turbo 1 opinia Interstate 3 opinii IRC 4 opinii Jinyu 1 opinia Joyroad 1 opinia Kelly 1 opinia Kenda 4 opinii Kingstar 5 opinii Kleber 101 opinii Kormoran 98 opinii Kumho 34 opinii Lapponia 1 opinia Lassa 1 opinia Laufenn 5 opinii Linglong 2 opinii Marangoni 4 opinii Matador 47 opinii Maxxis 11 opinii Membat 2 opinii Metzeler 31 opinii Michelin 319 opinii Minerva 6 opinii Mirage 1 opinia Mitas 13 opinii Nankang 19 opinii Nexen 226 opinii Nokian 1395 opinii Novex 1 opinia Ovation 4 opinii Paxaro 3 opinii Petlas 1 opinia Pirelli 290 opinii Platin 1 opinia Pneumant 1 opinia Points 10 opinii PowerTrac 7 opinii Premiorri 3 opinii Prestivo 1 opinia Profil 1 opinia Radar 1 opinia Regal 2 opinii Riken 17 opinii Roadstone 6 opinii Rockstone 3 opinii Rotalla 10 opinii Routeway 4 opinii Saetta 9 opinii Sailun 11 opinii Sava 47 opinii Seiberling 5 opinii Semperit 10 opinii Silverstone 4 opinii Star performer 1 opinia Starfire 1 opinia Strial 2 opinii Sunfull 1 opinia Sunny 11 opinii Sunwide 3 opinii Superia 3 opinii Syron 1 opinia T-Brand 1 opinia Taurus 4 opinii Tigar 1 opinia Toledo 1 opinia Toyo 75 opinii Tracmax 2 opinii Triangle 2 opinii Tristar 1 opinia Tyfoon 2 opinii Uniroyal 542 opinii Viking 8 opinii Voyager 2 opinii Vredestein 475 opinii Wanli 8 opinii Westlake 3 opinii Yokohama 207 opinii Zeetex 9 opinii

Jesteśmy autoryzowanym dystrybutorem marek:

W czym możemy pomóc?

Wybór i zakup opon:12 376 09 30

Wybór i zakup felg: 12 376 09 44

Reklamacje i zwroty:12 376 09 45

 pn.-pt. 8.00 - 19.00     sobota. 8.00 - 16.00

Wolisz napisać maila?

Wypełnij formularz >>
facebook

  Trwa wyszukiwanie...

Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce cookie » OK, zamykam
X
Chcesz uzyskać informację?
X
Podaj swój numer telefonu
a oddzwonimy do Ciebie
w przeciągu 60 s
Wyszukujemy dla Ciebie
konsultanta

Zaraz nastąpi
rozmowa

Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Witamy na naszej infolinii!
W czym możemy pomóc?
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Przepraszamy, wszyscy nasi konsulatnci są zajęci
Oddzwonimy do Ciebie jak najszybciej
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Kiedy mamy oddzwonić?
Proszę o telefon zwrotny teraz
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Wszyscy nasi konsultanci są nieosiągalni.
Wybierz datę i godzinę oraz podaj numer telefonu, a skontaktujemy się z Tobą w wybranym terminie
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Rozmowa została zakończona
Dziękujemy za skorzystanie z naszej infolinii
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Przepraszamy, wystąpił błąd :(
Spróbuj skontaktować się później
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Twoje dane zostały zapisane
Skontaktujemy się z Tobą w wybranym terminie
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych