× Wybierz producenta
× Opony samochodowe Opony motocyklowe Opony ciężarowe Opony quadowe Felgi Akcesoria Części samochodowe Ubezpieczenia Twoje konto Zarejestruj się! Konkursy i promocje Pomoc Kontakt

(12) 376 09 30

pn.-pt. : 8.00 - 19.00 / sb. : 8.00 - 14.00

Opinie użytkowników

Top 10 opony letnie

Michelin
PILOT SPORT 3

Ocena: 5.69 /6

Michelin
PRIMACY 4

Ocena: 5.56 /6

Nokian
ILINE

Ocena: 5.54 /6

Uniroyal
RAINSPORT 3

Ocena: 5.51 /6

Vredestein
ULTRAC SATIN

Ocena: 5.48 /6

Nokian
WETPROOF

Ocena: 5.46 /6

Top 10 opony całoroczne

Vredestein
QUATRAC PRO

Ocena: 5.67 / 6

Michelin
CROSSCLIMATE

Ocena: 5.30 / 6

Nokian
WEATHERPROOF

Ocena: 5.28 / 6

Najnowsze opinie

Uniroyal
RAINSPORT 5

Ocena: 5.44 /6

Super opony. Za tą cenę nie ma lepszych opon moim zdaniem.

Dodane: 2020-10-28 20:41:09

Autor: SYLWESTER

Yokohama
BLUEARTH 4S AW21

Ocena: 6.00 /6

Przy mojej jeździe po mieście bardzo dobrze się sprawdzają. ma bardzo dobrą przyczepność zarówno na suchej jak i na śliskiej powierzchni. Nie są głośne, dobrze mi się na nich prowadzi.

Dodane: 2020-10-28 15:37:51

Autor: tiger

Apollo
ALNAC 4G ALL SEASON

Ocena: 4.56 /6

Całkiem przyzwoite opony. Trzeba jednak uważać w ciasnych zakrętach na mokrej nawierzchni. Rozważając relację jakość/cena... ocen..... b.dobra.

Dodane: 2020-10-28 11:25:45

Autor: mimo

Yokohama
BLUEARTH-WINTER WY01

Ocena: 5.88 /6

Opony dobrej klasy. Wcześniej jeździłem na starszym modelu z tej serii i wydaje się, że te nowe lepiej trzymają w zakręcie i są cichsze. Reszta parametrów w mojej opinii bez zmian. Także mogę polecić

Dodane: 2020-10-27 19:40:24

Autor: Maru

Hankook
VENTUS PRIME3 K125

Ocena: 4.90 /6

Cena do jakości super

Dodane: 2020-10-27 17:49:16

Autor: Piotr

Tracmax
A/S TRAC SAVER

Ocena: 3.20 /6

Za tę cenę super!

Dodane: 2020-10-27 14:30:47

Autor: Jerzy

Dunlop
SP SPORT BLURESPONSE

Ocena: 5.00 /6

Oponki rewelacja i sklep również!

Dodane: 2020-10-27 10:35:04

Autor: Sebastian

Falken
EUROALL SEASON AS210

Ocena: 4.00 /6

Nie sprawdziłem ich jeszcze na śniegu, ale ogólne wrażenia bardzo dobre. Polecam

Dodane: 2020-10-26 08:40:48

Autor: Tomasz

Pirelli
SCORPION STR

Ocena: 4.67 /6

Bardzo dobre opony

Dodane: 2020-10-26 06:02:33

Autor: Piotr Lewkowicz

Yokohama
BLUEARTH-WINTER WY01

Ocena: 6.00 /6

Opony świetnie trzymają się drogi. Zakładałem je w zeszłym roku i jeździ mi się na nich o wiele pewniej. Przekonało mnie do nich zarówno to że mają dobre opinie, jak i solidne wykonanie, bo stosunkowo wolno zużywa się bieżnik. Dobry produkt

Dodane: 2020-10-25 20:08:12

Autor: Jaroslav

Nokian
ELINE 2

Ocena: 5.50 /6

Bardzo dobre opony, używane w Citroen Berlingo 1,6 HDI, nie jest to demon prędkości, ale przy normalnej jeździe sprawują się lepiej niż bardzo dobrze, miałem awaryjne hamowanie ze 130 na 0, to mogę powiedzieć że uratowały mi dużo zdrowia i pieniędzy - POLECAM!

Dodane: 2020-10-25 14:53:30

Autor: Maciej

Goodyear
EFFICIENTGRIP PERFORMANCE

Ocena: 5.60 /6

Opony ok

Dodane: 2020-10-25 12:26:13

Autor: Jurek

Opinie o oponach według producentów opon:

Accelera 8 opinii Achilles 36 opinii Aeolus 1 opinia Aosen 1 opinia Aplus 1 opinia Apollo 50 opinii Atlas 18 opinii Atturo 2 opinii Aufine 2 opinii Austone 2 opinii Autogreen 1 opinia Autogrip 1 opinia Avon 11 opinii Barum 43 opinii Bfgoodrich 98 opinii Bridgestone 277 opinii Ceat 2 opinii Compasal 2 opinii Continental 241 opinii Cooper 82 opinii Dayton 84 opinii Delinte 1 opinia Dębica 510 opinii Dunlop 366 opinii Duraturn 1 opinia Duro 2 opinii Evergreen 14 opinii Falken 340 opinii Federal 10 opinii Firemax 113 opinii Firenza 1 opinia Firestone 144 opinii Firststop 3 opinii Formula 1 opinia Fortuna 12 opinii Fortune 3 opinii Fulda 129 opinii General 8 opinii Gislaved 5 opinii Goform 1 opinia Goodride 113 opinii Goodyear 400 opinii Gremax 1 opinia Gripmax 1 opinia Gt radial 7 opinii Hankook 560 opinii Headway 1 opinia Heidenau 10 opinii Hercules 3 opinii Hifly 9 opinii Imperial 8 opinii Infinity 5 opinii Insa turbo 1 opinia Interstate 3 opinii IRC 4 opinii Jinyu 1 opinia Joyroad 1 opinia Kelly 1 opinia Kenda 4 opinii Kingstar 5 opinii Kleber 135 opinii Kormoran 126 opinii Kumho 36 opinii Lapponia 1 opinia Lassa 1 opinia Laufenn 5 opinii Linglong 2 opinii Marangoni 4 opinii Matador 50 opinii Maxxis 12 opinii Membat 2 opinii Metzeler 34 opinii Michelin 439 opinii Minerva 7 opinii Mirage 1 opinia Mitas 13 opinii Nankang 21 opinii Nexen 247 opinii Nokian 1550 opinii Nordexx 1 opinia Novex 1 opinia Ovation 4 opinii Paxaro 3 opinii Petlas 2 opinii Pirelli 315 opinii Platin 1 opinia Pneumant 1 opinia Point S 12 opinii PowerTrac 17 opinii Premiorri 11 opinii Prestivo 2 opinii Profil 2 opinii Radar 2 opinii Regal 2 opinii Riken 17 opinii Roadstone 6 opinii Rockstone 3 opinii Rosava 1 opinia Rotalla 19 opinii Routeway 4 opinii Saetta 9 opinii Sailun 13 opinii Sava 63 opinii Seiberling 6 opinii Semperit 10 opinii Silverstone 4 opinii Star performer 1 opinia Starfire 1 opinia Strial 2 opinii Sunfull 1 opinia Sunny 12 opinii Sunwide 3 opinii Superia 3 opinii Syron 1 opinia T-Brand 1 opinia Taurus 4 opinii Tigar 1 opinia Toledo 1 opinia Toyo 83 opinii Tracmax 13 opinii Triangle 3 opinii Tristar 1 opinia Tyfoon 2 opinii Uniroyal 649 opinii Viking 8 opinii Voyager 2 opinii Vredestein 530 opinii Wanli 10 opinii Westlake 5 opinii Yokohama 261 opinii Zeetex 12 opinii

Jesteśmy autoryzowanym dystrybutorem marek:

 

W czym możemy pomóc?

Wybór i zakup opon:   12 376 09 30

Wybór i zakup felg:     12 376 09 44

Części samochodowe:12 268 31 51

pon-pt. 8.00 - 19.00sobota 8.00 - 14.00

Reklamacje i zwroty:   12 376 09 45

pon-pt. 8.00 - 16.00

Wolisz napisać maila?

Wypełnij formularz >>
facebook

  Trwa wyszukiwanie...

Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce cookie » OK, zamykam