× Wybierz producenta
× Opony samochodowe Opony motocyklowe Opony ciężarowe Opony quadowe Felgi Akcesoria Wyprzedaż Twoje konto Konkursy i promocje Pomoc Kontakt

(12) 376 09 30

pn.-pt. : 8.00 - 19.00 / sb. : 8.00 - 16.00

Opinie użytkowników

Top 10 opony letnie Zobacz
wszystkie

Yokohama
BLUEARTH-A AE50

Ocena: 5.83 /6

Uniroyal
RAINSPORT 3 SUV

Ocena: 5.82 /6

Michelin
PILOT SPORT 3

Ocena: 5.77 /6

Pirelli
PZERO

Ocena: 5.73 /6

Dunlop
SP SPORT MAXX RT 2

Ocena: 5.63 /6

Vredestein
ULTRAC SATIN

Ocena: 5.54 /6

Uniroyal
RAINSPORT 3

Ocena: 5.52 /6

Nokian
ILINE

Ocena: 5.51 /6

Falken
AZENIS FK510

Ocena: 5.51 /6

Top 10 opony całoroczne Zobacz
wszystkie

Michelin
CROSSCLIMATE+

Ocena: 5.47 / 6

Nokian
WEATHERPROOF

Ocena: 5.45 / 6

Michelin
CROSSCLIMATE

Ocena: 5.30 / 6

Cooper
DISCOVERER AT3

Ocena: 5.22 / 6

Vredestein
QUATRAC 5

Ocena: 5.21 / 6

Apollo
ALNAC 4G ALL SEASON

Ocena: 5.19 / 6

Nokian
WEATHERPROOF SUV

Ocena: 5.17 / 6

Uniroyal
ALL SEASON EXPERT

Ocena: 5.01 / 6

Najnowsze opinie Zobacz
wszystkie

Vredestein
QUATRAC 5

Ocena: 5.00 /6

Bardzo dobry

Dodane: 2018-07-30 22:18:08

Autor: Krzysztof

Uniroyal
RAINSPORT 3

Ocena: 5.33 /6

Witam! Byłem zainteresowany Rainsport 2 , ale pracownik sklepu polecił mi "trójki" Dzisiaj jestem zadowolony ,zrobiłem 2000 km na mokrej nawierzchni bezkonkurencyjne . Pozdrawiam Krzysztof

Dodane: 2018-07-30 15:34:26

Autor: MazurekK

Michelin
PILOT SPORT 4

Ocena: 5.20 /6

Opony trochę głośne... ale w kategorii 225/40/18 do codziennej jazdy bezkonkurencyjne.

Dodane: 2018-07-30 10:58:45

Autor: MM

Dunlop
SP SPORT BLURESPONSE

Ocena: 5.10 /6

wszystko OK

Dodane: 2018-07-30 09:55:24

Autor: Corr

Michelin
PILOT SPORT 4

Ocena: 6.00 /6

PRZEJECHAŁEM NA TYCH OPONACH OKOŁO 2000 KM REWELAWCJA POLECAM

Dodane: 2018-07-29 21:03:56

Autor: gruby

Michelin
PILOT SPORT 4

Ocena: 5.70 /6

Opony sprawują się bardzo dobrze, zarówno na suchej jak i mokrej nawierzchni, są ciche. Nie było problemów z ich wyważeniem lub optymalizacją. Wg mnie tandem quattro plus opony Michelin Pilot Sport zapewnia najwyższe bezpieczeństwo oraz komfort jazdy. Jeżdżę na nich dopiero pierwszy sezon, więc nie wypowiadam się na temat ich trwałości oraz zużycia.

Dodane: 2018-07-29 14:27:00

Autor: Mister Hendnick

Michelin
CROSSCLIMATE

Ocena: 5.50 /6

Przejechałem na tych oponach ok.12 000km.opony zostały przetestowane praktycznie w każdych warunkach pogodowych oprócz wyjazdu w góry. Zacznijmy od minusów, będzie szybciej: Hamowanie na śniegu i lodzie. W stosunku do typowej zimówki trzeba zostawić sobie 3-5m więcej na zatrzymanie. ABS załącza się przy ok.50% skoku pedała hamulca.Na zimowych było to ok 60-65%. To teraz czas na plusy Jazda w mieście,na autostradzie,w deszczu,ulewie,szybko, wolno.dla tej opony nie ma różnicy.jedzie jak po sznurku.upal?efekt "pływania"?chyba u konkurencji bo nie ma MCC, również na autostradzie.po zmianie opon sciszylem radio z 11/12 na 8/9 jadąc autostradą.spadek zużycia paliwa również odnotowalem ale nie liczyłem ile % spadło. Jazda na śniegu czyli to co interesuje większość. Zarówno trakcja, jak i uciąg na poziomie solidnej zimówki.150km i 340nm nie robi wrażenia i samochód rusza na śniegu bez najmniejszego problemu i również skręca tam gdzie kierowca chce. Robiłem również szykany na śniegu przy 50km/h lewo prawo lewo prawo lewo prawo i dopiero przy trzecim (dość mocnym) wychyleniu kierownicy wtrącalo się delikatnie ESP. Sumując. W warunkach letnich opona klasy premium (w osiągach jest minimalnie słabsza tylko od opon klasy premium,[nie od wszystkich!], W warunkach zimowych oprócz hamowania ma osiągi przyzwoitej zimówki.Mieszkam w centralnej Polsce gdzie zimy są krótkie i łagodnezaten nie kupię juz opon sezonowych.

Dodane: 2018-07-29 11:42:50

Autor: Kamil

Vredestein
SPORTRAC 5

Ocena: 6.00 /6

Jestem bardzo zadowolony ,cisza,dobre hamowanie,elastyczność--"trzymają "się nawierzchni---polecam.

Dodane: 2018-07-29 11:40:39

Autor: Wiesław

Firestone
ROADHAWK

Ocena: 5.60 /6

Rewelacja!!! Prowadzenie super. Wcześniej miałem Conti Premium Contact2- nie ma porównania. Polecam, super opony pod każdym względem. Zrobiłem 1700km jednego dnia- zachowanie wzorcowe w każdych warunkach.

Dodane: 2018-07-28 13:32:34

Autor: Oz

Kumho
SOLUS HA31

Ocena: 5.00 /6

Nie miałem jeszcze okazji sprawdzić tej w zimie. W lecie i w deszczu - O.K.

Dodane: 2018-07-27 15:01:41

Autor: lux

Nexen
NFERA RU1

Ocena: 4.90 /6

Jestem zadowolona polecam

Dodane: 2018-07-27 13:19:54

Autor: Iwona

Uniroyal
RAINSPORT 3

Ocena: 6.00 /6

Opony super, szybka wysyłka, bez problemów.

Dodane: 2018-07-26 12:29:39

Autor: Grażyna

Opinie o oponach według producentów opon:

Accelera 8 opinii Achilles 25 opinii Aeolus 1 opinia Apollo 32 opinii Atlas 17 opinii Atturo 2 opinii Autogrip 1 opinia Avon 9 opinii Barum 40 opinii Bfgoodrich 72 opinii Bridgestone 193 opinii Compasal 2 opinii Continental 194 opinii Cooper 66 opinii Dayton 82 opinii Delinte 1 opinia Dębica 198 opinii Dunlop 254 opinii Duro 1 opinia Evergreen 5 opinii Falken 205 opinii Federal 7 opinii Firemax 25 opinii Firenza 1 opinia Firestone 121 opinii Firststop 3 opinii Formula 1 opinia Fortuna 16 opinii Fulda 76 opinii General 7 opinii Gislaved 5 opinii Goform 1 opinia Goodride 49 opinii Goodyear 278 opinii Gremax 1 opinia Gt radial 5 opinii Hankook 396 opinii Heidenau 9 opinii Hercules 3 opinii Hifly 9 opinii Imperial 5 opinii Infinity 5 opinii Insa turbo 1 opinia Interstate 3 opinii IRC 4 opinii Jinyu 1 opinia Kelly 1 opinia Kenda 3 opinii Kingstar 5 opinii Kleber 86 opinii Kormoran 85 opinii Kumho 34 opinii Lapponia 1 opinia Lassa 1 opinia Laufenn 5 opinii Marangoni 4 opinii Matador 43 opinii Maxxis 9 opinii Membat 1 opinia Metzeler 28 opinii Michelin 278 opinii Minerva 4 opinii Mitas 11 opinii Nankang 18 opinii Nexen 217 opinii Nokian 1299 opinii Ovation 4 opinii Paxaro 3 opinii Petlas 1 opinia Pirelli 274 opinii Platin 1 opinia Pneumant 1 opinia Points 10 opinii PowerTrac 4 opinii Premiorri 3 opinii Prestivo 1 opinia Profil 1 opinia Radar 1 opinia Regal 2 opinii Riken 17 opinii Roadstone 6 opinii Rockstone 3 opinii Rotalla 8 opinii Routeway 4 opinii Saetta 7 opinii Sailun 11 opinii Sava 46 opinii Seiberling 5 opinii Semperit 10 opinii Silverstone 3 opinii Starfire 1 opinia Strial 2 opinii Sunfull 1 opinia Sunny 10 opinii Sunwide 3 opinii Superia 3 opinii Syron 1 opinia T-Brand 1 opinia Taurus 4 opinii Tigar 1 opinia Toledo 1 opinia Toyo 70 opinii Tracmax 2 opinii Triangle 1 opinia Tristar 1 opinia Tyfoon 2 opinii Uniroyal 523 opinii Viking 8 opinii Voyager 2 opinii Vredestein 413 opinii Wanli 8 opinii Westlake 3 opinii Yokohama 189 opinii Zeetex 6 opinii

Jesteśmy autoryzowanym dystrybutorem marek:

Ubezpieczenie uniqa

W czym możemy pomóc?

Wybór i zakup opon:12 376 09 30

Wybór i zakup felg: 12 376 09 44

Reklamacje i zwroty:12 376 09 45

 pn.-pt. 8.00 - 19.00     sobota. 8.00 - 16.00

Wolisz napisać maila?

Wypełnij formularz >>
facebook

  Trwa wyszukiwanie...

Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce cookie » OK, zamykam
X
Chcesz uzyskać informację?
X
Podaj swój numer telefonu
a oddzwonimy do Ciebie
w przeciągu 60 s
Wyszukujemy dla Ciebie
konsultanta

Zaraz nastąpi
rozmowa

Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Witamy na naszej infolinii!
W czym możemy pomóc?
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Przepraszamy, wszyscy nasi konsulatnci są zajęci
Oddzwonimy do Ciebie jak najszybciej
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Kiedy mamy oddzwonić?
Proszę o telefon zwrotny teraz
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Wszyscy nasi konsultanci są nieosiągalni.
Wybierz datę i godzinę oraz podaj numer telefonu, a skontaktujemy się z Tobą w wybranym terminie
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Rozmowa została zakończona
Dziękujemy za skorzystanie z naszej infolinii
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Przepraszamy, wystąpił błąd :(
Spróbuj skontaktować się później
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Twoje dane zostały zapisane
Skontaktujemy się z Tobą w wybranym terminie
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych