× Wybierz producenta
× Opony samochodowe Opony motocyklowe Opony ciężarowe Opony quadowe Felgi Części samochodowe Ubezpieczenia Twoje konto Zarejestruj się! Konkursy i promocje Pomoc Kontakt

(12) 376 09 30

pn.-pt. : 8.00 - 19.00 / sb. : 8.00 - 14.00

Opinie użytkowników

Top 10 opony letnie

Uniroyal
RAINSPORT 3 SUV

Ocena: 5.78 /6

Pirelli
PZERO

Ocena: 5.71 /6

Pirelli
P Zero

Ocena: 5.71 /6

Bridgestone
Turanza T005

Ocena: 5.57 /6

Michelin
Primacy 4

Ocena: 5.56 /6

Nokian
iLine

Ocena: 5.54 /6

Michelin
Pilot Sport 4 S

Ocena: 5.54 /6

Nokian
Wetproof

Ocena: 5.54 /6

Uniroyal
RAINSPORT 3

Ocena: 5.51 /6

Vredestein
Ultrac Satin

Ocena: 5.47 /6

Top 10 opony zimowe

Michelin
Alpin 6

Ocena: 5.64 / 6

Kormoran
SUV SNOW

Ocena: 5.55 / 6

Riken
SUV SNOW

Ocena: 5.55 / 6

Nokian
WR Snowproof

Ocena: 5.51 / 6

Pirelli
Scorpion Winter

Ocena: 5.51 / 6

Top 10 opony całoroczne

Yokohama
BluEarth-4S AW21

Ocena: 5.70 / 6

Michelin
CrossClimate SUV

Ocena: 5.62 / 6

Vredestein
Quatrac Pro

Ocena: 5.61 / 6

Goodyear
Vector 4Seasons G3

Ocena: 5.50 / 6

Yokohama
Geolandar A/T G015

Ocena: 5.37 / 6

Michelin
CrossClimate

Ocena: 5.30 / 6

Nokian
Weatherproof

Ocena: 5.26 / 6

Najnowsze opinie

Nokian
Line

Ocena: 4.00 /6

Opony bardzo przeciętne, generują hałas w trakcie jazdy, nie wyróżniają się niczym szczególnym poza dobrym tłumieniem nierówności. Jeżeli chodzi o wygląd opona słabo się prezentuje, żałuję, że nie kupiłem Hankook Ventus Prime lub jakiś model Kuhmo.

Dodane: 2021-04-19 17:53:56

Autor: Pierożek

Falken
AZENIS FK510

Ocena: 5.50 /6

Duzo czytalem i porownywalem zanim je wybralem, poniewaz zalezalo mi na niedrogiej, cichej i o bardzo dobrych wlasciwosciach na mokrej nawierzchni oponie. Przejechalem 65tkm na nich i do ostatniej chwili nie ma efektu plywania w kaluzach (Opel Insignia kombi 165KM) - jazda w ulewie na autostradzie przy wiekszych predkosciach niz 140km/h to bulka z maslem dla tych opon. Scieralnosc srednia- zuzylem je po 5 sezonach, 65 000km. Halas- cichsze niz inne opony z klasy premium. Wlasnie zamawiam kolejny komplet tych samych opon

Dodane: 2021-04-14 22:03:54

Autor: Mike

Fulda
SPORTCONTROL 2

Ocena: 5.00 /6

rewela już drugi komplet na mondeo IV mokra, sucha nawierzchnia po prostu świetna polecam

Dodane: 2021-04-14 11:16:42

Autor: ARTUR

Westlake
H188

Ocena: 5.40 /6

Mega przyczepne na mokrej Wow!

Dodane: 2021-04-13 09:31:04

Autor: MoHu

Nokian
Powerproof

Ocena: 4.89 /6

Wszystko ok

Dodane: 2021-04-12 22:53:21

Autor: ;)

Nokian
Seasonproof

Ocena: 4.90 /6

Ciche i pewne. Zimą nie testowałem, więc nie oceniam.

Dodane: 2021-04-12 18:06:20

Autor: Bartosz

Dębica
FRIGO 2

Ocena: 2.60 /6

wszystko ok jak na budżetowe opony, ale zaliczyłem spotkanie z krawężnikiem, którego dwie opony nie przeżyły. Boczne ranty są tak delikatne, że mam wrażenie, że zwykła gałąź może je uszkodzić. Polecam sprawdzić przed założeniem jak delikatny jest bok opony.

Dodane: 2021-04-12 15:28:28

Autor: uka

Bfgoodrich
MUD TERRAIN T/A KM3

Ocena: 4.60 /6

Prawdziwe uniwersalne opony do samochodu terenowego. W błocie robią świetnie, w glinie przyzwoicie, asfaltu się nie boją, naprawdę da się jeździć. Nawet na śniegu nie ma dramatu, aczkolwiek trzeba pamiętać, że to jednak MT.

Dodane: 2021-04-12 13:56:15

Autor: stach

Goodyear
Eagle F1 Asymmetric 5

Ocena: 6.00 /6

To mój pierwszy komplet opon tej marki. Szczerze polecam prowadzenie na suchej jak i mokrej drodze rewelacja. Mimo sporego rozmiaru opony bardzo ciche i komfortowe. Dobrze wybierają nierówności, zero problemu z wywarzeniem. Produkcja Made in Germany. Auto to a4 b6 1.8t Q 200km.

Dodane: 2021-04-07 09:56:45

Autor: Przemek

Nokian
WR D4

Ocena: 4.00 /6

b ciekawa opona warta swej ceny

Dodane: 2021-04-06 13:58:40

Autor: mikolaj

Nokian
Powerproof

Ocena: 6.00 /6

Opona mega cicha, pięknie trzyma się drogi. Nie żałuję, że kupiłem. Cena rewalacja.

Dodane: 2021-04-06 13:11:21

Autor: Artur

Goodride
ALL SEASON ELITE Z-401

Ocena: 4.00 /6

Witam wszystkich, myślałem że volvo v70 trochę zminimalizuje chalas opon ale się myliłem, niestety opony są głośne, spróbuje jeszcze dopompować opony bo wydaje mi się że jest trochę mało powietrza ale nie wiem czy to coś pomoże

Dodane: 2021-04-01 18:02:01

Autor: Łukasz

Opinie o oponach według producentów opon:

Accelera 8 opinii Achilles 36 opinii Aeolus 1 opinia Aosen 1 opinia Aplus 1 opinia Apollo 51 opinii Atlas 18 opinii Atturo 2 opinii Aufine 2 opinii Austone 2 opinii Autogreen 2 opinii Autogrip 1 opinia Avon 11 opinii Barum 43 opinii Bfgoodrich 99 opinii Bridgestone 282 opinii Ceat 2 opinii Compasal 2 opinii Continental 242 opinii Cooper 82 opinii Dayton 85 opinii Delinte 1 opinia Dębica 521 opinii Dunlop 367 opinii Duraturn 1 opinia Duro 2 opinii Evergreen 14 opinii Falken 351 opinii Federal 11 opinii Firemax 113 opinii Firenza 1 opinia Firestone 146 opinii Firststop 3 opinii Formula 1 opinia Fortuna 12 opinii Fortune 3 opinii Fulda 131 opinii General 8 opinii Gislaved 5 opinii Goform 1 opinia Goodride 117 opinii Goodyear 413 opinii Gremax 1 opinia Gripmax 1 opinia Gt radial 7 opinii Hankook 570 opinii Headway 1 opinia Heidenau 10 opinii Hercules 3 opinii Hifly 9 opinii Imperial 9 opinii Infinity 5 opinii Insa turbo 1 opinia Interstate 3 opinii IRC 4 opinii Jinyu 1 opinia Joyroad 1 opinia Kelly 1 opinia Kenda 4 opinii Kingstar 5 opinii Kleber 138 opinii Kormoran 126 opinii Kumho 36 opinii Landsail 1 opinia Lapponia 1 opinia Lassa 1 opinia Laufenn 5 opinii Linglong 2 opinii Marangoni 4 opinii Matador 50 opinii Maxxis 12 opinii Mazzini 3 opinii Membat 2 opinii Metzeler 34 opinii Michelin 450 opinii Minerva 7 opinii Mirage 1 opinia Mitas 13 opinii Nankang 21 opinii Nexen 249 opinii Nokian 1570 opinii Nordexx 1 opinia Novex 1 opinia Ovation 4 opinii Paxaro 3 opinii Petlas 2 opinii Pirelli 316 opinii Platin 1 opinia Pneumant 1 opinia Point S 12 opinii PowerTrac 18 opinii Premiorri 12 opinii Prestivo 2 opinii Profil 2 opinii Radar 2 opinii Regal 2 opinii Riken 17 opinii Roadstone 6 opinii Rockstone 3 opinii Rosava 1 opinia Rotalla 21 opinii Routeway 4 opinii Saetta 7 opinii Sailun 13 opinii Sava 64 opinii Seiberling 6 opinii Semperit 10 opinii Silverstone 4 opinii Star performer 1 opinia Starfire 1 opinia Strial 2 opinii Sunfull 2 opinii Sunny 14 opinii Sunwide 3 opinii Superia 3 opinii Syron 1 opinia T-Brand 1 opinia Taurus 5 opinii Tigar 1 opinia Toledo 1 opinia Toyo 83 opinii Tracmax 14 opinii Triangle 3 opinii Tristar 1 opinia Tyfoon 2 opinii Uniroyal 653 opinii Viking 8 opinii Voyager 2 opinii Vredestein 537 opinii Wanli 10 opinii Westlake 8 opinii Yokohama 274 opinii Zeetex 13 opinii

Jesteśmy autoryzowanym dystrybutorem marek:

 

W czym możemy pomóc?

Wybór i zakup opon:   12 376 09 30

Wybór i zakup felg:     12 376 09 44

Części samochodowe:12 268 31 51

pon-pt. 8.00 - 19.00sobota 8.00 - 14.00

Reklamacje i zwroty:   12 376 09 45

pon-pt. 8.00 - 16.00

Wolisz napisać maila?

Wypełnij formularz >>

  Trwa wyszukiwanie...

Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce cookie » OK, zamykam