× Wybierz producenta
× Opony samochodowe Opony motocyklowe Opony ciężarowe Opony quadowe Felgi Akcesoria Części samochodowe Ubezpieczenia Wyprzedaż Twoje konto Zarejestruj się! Konkursy i promocje Pomoc Kontakt

(12) 376 09 30

pn.-pt. : 8.00 - 19.00 / sb. : 8.00 - 16.00

Opinie użytkowników

Top 10 opony letnie Zobacz
wszystkie

Yokohama
BLUEARTH-A AE50

Ocena: 5.83 /6

Michelin
PILOT SPORT 4 S

Ocena: 5.82 /6

Uniroyal
RAINSPORT 3 SUV

Ocena: 5.78 /6

Bridgestone
TURANZA T005

Ocena: 5.65 /6

Vredestein
ULTRAC SATIN

Ocena: 5.55 /6

Falken
AZENIS FK510

Ocena: 5.53 /6

Nokian
ILINE

Ocena: 5.52 /6

Uniroyal
RAINSPORT 3

Ocena: 5.51 /6

Pirelli
SCORPION VERDE

Ocena: 5.49 /6

Top 10 opony zimowe Zobacz
wszystkie

Michelin
ALPIN 6

Ocena: 5.77 / 6

Pirelli
SCORPION WINTER

Ocena: 5.51 / 6

Kormoran
SUV SNOW

Ocena: 5.50 / 6

Riken
SUV SNOW

Ocena: 5.50 / 6

Nokian
WR A4

Ocena: 5.49 / 6

Top 10 opony całoroczne Zobacz
wszystkie

Vredestein
QUATRAC PRO

Ocena: 5.62 / 6

Michelin
CROSSCLIMATE SUV

Ocena: 5.59 / 6

Yokohama
GEOLANDAR A/T G015

Ocena: 5.31 / 6

Nokian
WEATHERPROOF

Ocena: 5.31 / 6

Michelin
CROSSCLIMATE

Ocena: 5.30 / 6

Vredestein
QUATRAC 5

Ocena: 5.25 / 6

Cooper
DISCOVERER AT3

Ocena: 5.22 / 6

Najnowsze opinie Zobacz
wszystkie

Goodride
SW608

Ocena: 4.50 /6

W tej cenie opony sprawują się b.dobrze,jest to ocena po pierwszych trzech miesiącach jazdy.Poprzednio jeździłem na oponach Michelin,cena była prawie trzy razy wyższa,a różnica w jeździe żadna ,różnica może być tylko w długości okresu eksploatacji,ale tego nie mogę teraz stwierdzić.Polecam sklep i opony.

Dodane: 2020-01-24 05:39:52

Autor: Zbigniew Wójcicki

Fulda
MULTICONTROL

Ocena: 5.56 /6

Jestem zadowolony z tych opon, są ciche ,nie wiem jak zachowują się na śniegu gdyż w Polsce w rejonach których przebywam jak i w Niemczech nie ma opadów śniegu. Na nawierzchni mokrej jest ok, w zakrętach zachowują się dobrze,przy pakowaniu jest ok. Polecam jestem zadowolony z opon.

Dodane: 2020-01-23 16:24:20

Autor: Arkadiusz

Goodyear
VECTOR 4SEASONS G2

Ocena: 5.06 /6

Oponki super - bardzo dobrze zachowują się na nawierzchni mokrej troszkę gorzej na śniegu i na nawierzchni suchej. Rewelacyjne jeśli chodzi o hałas.

Dodane: 2020-01-23 13:26:31

Autor: Artur

Dębica
FRIGO HP 2

Ocena: 4.00 /6

Na razie opony w porządku,ale to za krótki okres żeby ocenić,jeżdżę na nich dopiero trzeci miesiąc,i jak na razie bez śniegu i lodu.

Dodane: 2020-01-22 21:08:57

Autor: Maria.

Vredestein
QUATRAC PRO

Ocena: 5.56 /6

Nie mam zastrzeżeń do opon. Cena jak najbardziej odpowiada jakości. Dodatkowo zachowują dobry wygląda nawet po kilku miesiącach użytkowania.

Dodane: 2020-01-22 14:43:33

Autor: Michał

Nokian
WR SUV 3

Ocena: 5.00 /6

Bardzo dobre w rozsądnej cenie. Na oblodzonej drodze nie było okazji ale śnieg testowały. Przy 2,5 t masy nie da się szaleć po zakrętach ale jak na moc 5,7 HEMI dają radę.

Dodane: 2020-01-22 10:43:06

Autor: Remi

Dębica
NAVIGATOR 2

Ocena: 3.00 /6

Zbyt mały przebieg na ocenę. W każdym razie opona spełnia moje oczekiwania. Robię ok 10 km dziennie po mieście czyli z małymi prędkościami, więc nie inwestowałem w droższe opony.

Dodane: 2020-01-21 22:21:16

Autor: Pinio

Sava
ESKIMO HP2

Ocena: 4.30 /6

Opony warte polecenia. Dobrze się trzyma nawierzchni mokrych i suchych,to jest drugi komplet kupiony tych samych opon w ciągu 3 lat do dwoch samochodów. Cena opon jest dobra i jakoś opon oceniam na 5. Nic lepszego nie znajdziecie w przedziale tej ceny.

Dodane: 2020-01-21 22:05:51

Autor: Jerry

Nokian
WR D4

Ocena: 6.00 /6

Mam założone opony na tył zachowują się bardzo dobrze pojazd nie wypada w poślizg oczywiście jadąc zgodnie z przepisami czy to na mokrej nawierzchni czy na śniegu

Dodane: 2020-01-21 12:27:20

Autor: uli

Goodyear
VECTOR 4SEASONS G2

Ocena: 6.00 /6

Opony doskonałe pod każdym względem. Rewelacyjne na wodzie, kałuż w ogóle nie odczuwa się na kierownicy, na śniegu i lodzie jak bardzo dobre zimówki. Doskonały komfort jazdy, miękko i cicho. Być może jedyny problem to nieco szybsze zużycie w ekstremalnie wysokich temperaturach. Dlatego na okres od połowy maja do połowy września zakładam klasyczne letnie. Ale na naszą jesień, wiosnę i zimę nie ma niczego lepszego. (to moje kolejne Vectory G2, wcześniej G1)

Dodane: 2020-01-21 10:20:06

Autor: grey

Nokian
WEATHERPROOF

Ocena: 5.19 /6

To już drugi komplet tego modelu opon jaki użytkuję. Jestem z nich bardzo zadowolony, tym bardziej że jako jeden z nielicznych miałem okazję sprawdzić te opony zarówno w 4 pory roku na ulicy, jak i na torze oraz płycie poślizgowej. Opona fenomenalnie spisuje się w mokre i śnieżne dni- widać że bliżej jej do zimówki niż do opony letniej, co nie znaczy że latem sobie nie radzi. Jesienią, zimą i wczesną wiosną Nokian Weatherproof znakomicie odprowadza wodę, śnieg i błoto pośniegowe, opona naprawdę klei jak wściekła. Jej piętą Achillesa jest lato- jest wtedy stosunkowo głośna i przy bardzo agresywnej jeździe podatna na przegrzanie- zaczyna wtedy piszczeć i szybko traci swoje właściwości (jednocześnie szybko tracąc bieżnik). Przy agresywnej jeździe jest też podatna na szybkie ząbkowanie krawędzi. Podsumowując- świetna opona dla osoby mieszkającej w centralnej lub północnej Polsce, gdzie zima bardziej przypomina jesienna chlapę, niż zasypane po pas Podkarpacie. To opona idealna dla spokojnego kierowcy, poruszającego się głównie po mieście i drogach podmiejskich. Testowałem dwa rozmiary- ten którego dotyczy recenzja oraz 205/50/17

Dodane: 2020-01-21 10:05:50

Autor: Mateusz Baranowski

Kleber
QUADRAXER 2

Ocena: 5.00 /6

Opony użytkuje trzeci miesiąc i jestem zadowolony. Niestety na panującą warunki pogodowe nie miałem okazji sprawdzić jak zachowują się na sniegu, ale na mokrej nawierzchni bez zastrzeżeń.

Dodane: 2020-01-20 17:25:59

Autor: Mateusz

Opinie o oponach według producentów opon:

Accelera 8 opinii Achilles 35 opinii Aeolus 1 opinia Aplus 1 opinia Apollo 42 opinii Atlas 17 opinii Atturo 2 opinii Aufine 2 opinii Austone 2 opinii Autogreen 1 opinia Autogrip 1 opinia Avon 10 opinii Barum 42 opinii Bfgoodrich 91 opinii Bridgestone 245 opinii Ceat 2 opinii Compasal 2 opinii Continental 226 opinii Cooper 75 opinii Dayton 84 opinii Delinte 1 opinia Dębica 367 opinii Dunlop 310 opinii Duro 2 opinii Evergreen 7 opinii Falken 265 opinii Federal 8 opinii Firemax 80 opinii Firenza 1 opinia Firestone 130 opinii Firststop 3 opinii Formula 1 opinia Fortuna 12 opinii Fortune 3 opinii Fulda 107 opinii General 8 opinii Gislaved 5 opinii Goform 1 opinia Goodride 95 opinii Goodyear 345 opinii Gremax 1 opinia Gt radial 7 opinii Hankook 491 opinii Headway 1 opinia Heidenau 9 opinii Hercules 3 opinii Hifly 9 opinii Imperial 6 opinii Infinity 5 opinii Insa turbo 1 opinia Interstate 3 opinii IRC 4 opinii Jinyu 1 opinia Joyroad 1 opinia Kelly 1 opinia Kenda 4 opinii Kingstar 5 opinii Kleber 115 opinii Kormoran 112 opinii Kumho 35 opinii Lapponia 1 opinia Lassa 1 opinia Laufenn 5 opinii Linglong 2 opinii Marangoni 4 opinii Matador 48 opinii Maxxis 12 opinii Membat 2 opinii Metzeler 34 opinii Michelin 362 opinii Minerva 6 opinii Mirage 1 opinia Mitas 13 opinii Nankang 21 opinii Nexen 232 opinii Nokian 1486 opinii Nordexx 1 opinia Novex 1 opinia Ovation 4 opinii Paxaro 3 opinii Petlas 1 opinia Pirelli 303 opinii Platin 1 opinia Pneumant 1 opinia Point S 12 opinii PowerTrac 15 opinii Premiorri 8 opinii Prestivo 2 opinii Profil 1 opinia Radar 1 opinia Regal 2 opinii Riken 17 opinii Roadstone 6 opinii Rockstone 3 opinii Rotalla 12 opinii Routeway 4 opinii Saetta 9 opinii Sailun 13 opinii Sava 59 opinii Seiberling 6 opinii Semperit 10 opinii Silverstone 4 opinii Star performer 1 opinia Starfire 1 opinia Strial 2 opinii Sunfull 1 opinia Sunny 11 opinii Sunwide 3 opinii Superia 3 opinii Syron 1 opinia T-Brand 1 opinia Taurus 4 opinii Tigar 1 opinia Toledo 1 opinia Toyo 80 opinii Tracmax 2 opinii Triangle 2 opinii Tristar 1 opinia Tyfoon 2 opinii Uniroyal 583 opinii Viking 8 opinii Voyager 2 opinii Vredestein 501 opinii Wanli 10 opinii Westlake 5 opinii Yokohama 214 opinii Zeetex 12 opinii

Jesteśmy autoryzowanym dystrybutorem marek:


 

W czym możemy pomóc?

Wybór i zakup opon:   12 376 09 30

Wybór i zakup felg:     12 376 09 44

Części samochodowe:12 268 31 51

Reklamacje i zwroty:   12 376 09 45

pon-pt.  8.00 - 19.00           sobota  8.00 - 14.00       

Wolisz napisać maila?

Wypełnij formularz >>
facebook

  Trwa wyszukiwanie...

Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce cookie » OK, zamykam