× Wybierz producenta
× Opony samochodowe Opony motocyklowe Opony ciężarowe Opony quadowe Felgi Części samochodowe Ubezpieczenia Twoje konto Zarejestruj się! Konkursy i promocje Pomoc Kontakt

(12) 376 09 30

pn.-pt. : 8.00 - 19.00 / sb. : 8.00 - 14.00

Opinie użytkowników

Top 10 opony letnie

Top 10 opony zimowe

Top 10 opony całoroczne

Najnowsze opinie

General
GRABBER AT3

Ocena: 4.63 /6

Bardzo dobra opona na lato i zimę. Nie słychać opony do ok 100km/h więc super na drogach szybkiego ruchu np. autostrada czy ekspresówka. Fajny bieżnik który dość szybko się oczyszcza z ziemi czy kamieni. Mam założone na Jeep Grand Cherokee 5.7 z silnikiem z HEMI i auto nie traci trakcji na szybkim ruszaniu z spod świateł. Godne polecenia.

Dodane: 2021-07-27 08:45:38

Autor: Jeepniety

Falken
Ziex ZE914A EcoRun

Ocena: 4.00 /6

BARDZO GŁOŚNE. Opinia dotyczy Falken ZIEX ZE914A EcoRun 215/55 R17 94 W 67db 67 DB na naklejce, niby wiem że to głośność na zewnątrz a nie w środku ale w samochodzie nie wyciszonym jakim jest Mitsubishi Outlander 1 generacji (4x4) opony są bardzo, bardzo głośne. Słychać je od 60-70km/h wzwyż. Moje zimówki są od nich o wiele cichsze. Na suchym subiektywnie wydają się trochę za miękkie na zakrętach, hamowanie i start b.dobre. Na mokrym świetne. Trudno zerwać przyczepność a mocno próbowałem. Generalnie absolutnie omijać ze względu na hałas w niewyciszonym samochodzie. Mój kolega ma je w Corrolli Hybrydzie 2021 i jest z nich super zadowolony. Widać ma wyciszone auto.

Dodane: 2021-07-19 13:47:47

Autor: Kocur

Vredestein
Quatrac

Ocena: 5.00 /6

Kupiłem kilka dni temu i jestem bardzo zadowolony z przebiegu transakcji, dostawy do warsztatu. Wszystko OK. Szkoda tylko, że opona dzis jest tańsza o kilkanaście zł, mogłem poczekać z zakupem. Ogólnie jednak sklep w wypadku tej konkretnej opony jest wyraźnie tańszy od najbardziej znanego sprzedawcy opon w PL.

Dodane: 2021-07-17 16:09:18

Autor: Maciej

Fortuna
ECOPLUS 4S

Ocena: 3.00 /6

kupiłem 2 szt.żeby sprawdzić jazdę na oponach całorocznych .Wrażenie b.dobre z jazdy wiosną i latem jeszcze zima przede mną.Ale zdecydowałem się dokupić jeszcze 2 szt. będzie komplet.jak na opony całoroczne to oceniam na 4+. pozdrawiam.

Dodane: 2021-06-14 10:30:34

Autor: robert.s

Premiorri
SOLAZO S PLUS

Ocena: 3.33 /6

Witam Zakupiłem dwie opony na próbę i powiem szczerze że jestem bardzo miło zaskoczony. Przejechałem do tej pory około 2 tys. km i stwierdzam , ze są to rewelacyjne opony jak za takie pieniądze. Opony ciche , nie było żadnych problemów z wyważeniem a auto prowadzi się naprawdę świetnie. Wcześniejsze opony to Michelin i naprawdę nie widze sensu , żeby płacić po 800 zł za sztukę. Polecam

Dodane: 2021-06-13 12:49:28

Autor: Seba

Rotalla
4 Season RA03

Ocena: 17.29 /6

Użytkuje opony od stycznia. Póki leżał śnieg na ulicach było super cichutko. Jazda po śniegu w tych oponach nie różni się od zimówek. Problem się robi na suchej nawierzchni. Są tak głośne, że póki nie odkryłem , że to opony byłem pewien, że jedzie za mną ciężarówka. No tego nie da się opisać. Nie polecam, no ale śnieg biorą super. No i bierznik nie chce sie scierać. I tak nie polecam.

Dodane: 2021-06-09 23:51:41

Autor: Radek

Metzeler
CRUISETEC

Ocena: 5.00 /6

Opona założona do Yahamy Virago XV 1100 na przód. Na tyle był już Metzeler ale model Marathon. Wybrałem Cruisetec ze względu na cenę (ponad dwa razy tańsza niż Marathon!) i nie zawiodłem się w ogóle. Jeźdżę szybko, motorek jest ciężki i po przesiadce ze zużytej opony Avon czuję niesamowitą poprawę w każdym aspekcie. Zaskakujące jest jak opona chętnie składa się do pochyleń. Normalnie jedzie prosto jak po sznurku ale gdy zachce się skręcać to leci od razu na bok jak sport. Mi to bardzo odpowiada i polecam każdemu. Szkoda, że do mojego motorka nie ma modelu Cruisetec na tył, jednak w połączeniu z tym co mam jest obecnie bosko. Polecam do winkli oraz do dynamicznej jazdy. Nie wiem nic na temat żywotności ale jak wspomniałem - są dwa razy tańsze niż inne od Metzeler'a.

Dodane: 2021-06-09 22:05:02

Autor: Michał

Avon
COBRA CHROME R

Ocena: 4.83 /6

Świetna opona

Dodane: 2021-06-09 18:25:45

Autor: Zibi

Goodride
ZuperEco Z-107

Ocena: 5.00 /6

Bardzo dobre trzymanie na suchej i mokrej nawierzchni

Dodane: 2021-06-03 22:12:06

Autor: Blade

Bridgestone
Potenza Sport

Ocena: 5.00 /6

Rewelacja

Dodane: 2021-05-31 22:28:54

Autor: maniek

Falken
Azenis FK510

Ocena: 5.00 /6

Witam. Opony sa bardzo ciche. Trzymaja sie pewnie drogi na suchym i mokrym. Ale maja wade i to duza. Po trasie gdy opony sie rozgrzeja stawiasz auto na noc a na drugi dzien przez pierwszy kilometr opony wpadaja w wibracje i to spore. Tak jakby sie odksztalcaly gdy auto stoi. Po jakims kilometrze wszytko wraca do normy. Auto to bmw e91

Dodane: 2021-05-30 13:27:02

Autor: Krzysztof

Sunfull
MONT-PRO HT782

Ocena: 3.70 /6

Jak dla mnie ok.Trzeba uważać na zimnych oponach bardzo śliskie.

Dodane: 2021-05-30 09:44:37

Autor: Rav

Opinie o oponach według producentów opon:

Accelera 8 opinii Achilles 36 opinii Aeolus 1 opinia Aosen 1 opinia Aplus 1 opinia Apollo 51 opinii Atlas 18 opinii Atturo 2 opinii Aufine 2 opinii Austone 2 opinii Autogreen 2 opinii Autogrip 1 opinia Avon 13 opinii Barum 43 opinii Bfgoodrich 99 opinii Bridgestone 284 opinii Ceat 2 opinii Compasal 2 opinii Continental 242 opinii Cooper 82 opinii Dayton 86 opinii Delinte 1 opinia Dębica 525 opinii Dunlop 367 opinii Duraturn 1 opinia Duro 2 opinii Evergreen 14 opinii Falken 355 opinii Federal 11 opinii Firemax 113 opinii Firenza 1 opinia Firestone 146 opinii Firststop 3 opinii Formula 1 opinia Fortuna 13 opinii Fortune 3 opinii Fulda 132 opinii General 9 opinii Gislaved 5 opinii Goform 1 opinia Goodride 118 opinii Goodyear 413 opinii Gremax 1 opinia Gripmax 1 opinia Gt radial 7 opinii Hankook 574 opinii Headway 1 opinia Heidenau 10 opinii Hercules 3 opinii Hifly 9 opinii Imperial 9 opinii Infinity 5 opinii Insa turbo 1 opinia Interstate 3 opinii IRC 4 opinii Jinyu 1 opinia Joyroad 1 opinia Kelly 1 opinia Kenda 4 opinii Kingstar 5 opinii Kleber 138 opinii Kormoran 126 opinii Kumho 36 opinii Landsail 1 opinia Lapponia 1 opinia Lassa 1 opinia Laufenn 5 opinii Linglong 2 opinii Marangoni 4 opinii Matador 50 opinii Maxxis 12 opinii Mazzini 3 opinii Membat 2 opinii Metzeler 35 opinii Michelin 450 opinii Minerva 7 opinii Mirage 1 opinia Mitas 13 opinii Nankang 21 opinii Nexen 249 opinii Nokian 1572 opinii Nordexx 1 opinia Novex 1 opinia Ovation 4 opinii Paxaro 3 opinii Petlas 2 opinii Pirelli 316 opinii Platin 1 opinia Pneumant 1 opinia Point S 12 opinii PowerTrac 18 opinii Premiorri 14 opinii Prestivo 2 opinii Profil 2 opinii Radar 2 opinii Regal 2 opinii Riken 17 opinii Roadstone 6 opinii Rockstone 3 opinii Rosava 1 opinia Rotalla 23 opinii Routeway 4 opinii Saetta 7 opinii Sailun 13 opinii Sava 64 opinii Seiberling 6 opinii Semperit 10 opinii Silverstone 4 opinii Star performer 1 opinia Starfire 1 opinia Strial 2 opinii Sunfull 3 opinii Sunny 14 opinii Sunwide 3 opinii Superia 3 opinii Syron 1 opinia T-Brand 1 opinia Taurus 5 opinii Tigar 1 opinia Toledo 1 opinia Toyo 83 opinii Tracmax 14 opinii Triangle 3 opinii Tristar 1 opinia Tyfoon 2 opinii Uniroyal 653 opinii Viking 8 opinii Voyager 2 opinii Vredestein 539 opinii Wanli 10 opinii Westlake 8 opinii Windforce 1 opinia Yokohama 274 opinii Zeetex 13 opinii

Jesteśmy autoryzowanym dystrybutorem marek:

 

W czym możemy pomóc?

Wybór i zakup opon:   12 376 09 30

Wybór i zakup felg:     12 376 09 44

Części samochodowe:12 268 31 51

pon-pt. 8.00 - 19.00sobota 8.00 - 14.00

Reklamacje i zwroty:   12 376 09 45

pon-pt. 8.00 - 16.00

Wolisz napisać maila?

Wypełnij formularz >>

  Trwa wyszukiwanie...

Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce cookie » OK, zamykam