× Wybierz producenta
× Opony samochodowe Opony motocyklowe Opony ciężarowe Opony quadowe Felgi Akcesoria Części samochodowe Ubezpieczenia Wyprzedaż Twoje konto Zarejestruj się! Konkursy i promocje Pomoc Kontakt

(12) 376 09 30

pn.-pt. : 8.00 - 19.00 / sb. : 8.00 - 16.00

Opinie użytkowników

Top 10 opony letnie Zobacz
wszystkie

Yokohama
BLUEARTH-A AE50

Ocena: 5.83 /6

Michelin
PILOT SPORT 4 S

Ocena: 5.82 /6

Uniroyal
RAINSPORT 3 SUV

Ocena: 5.78 /6

Michelin
PILOT SPORT 3

Ocena: 5.73 /6

Pirelli
PZERO

Ocena: 5.71 /6

Bridgestone
TURANZA T005

Ocena: 5.65 /6

Vredestein
ULTRAC SATIN

Ocena: 5.55 /6

Michelin
PRIMACY 4

Ocena: 5.54 /6

Falken
AZENIS FK510

Ocena: 5.53 /6

Top 10 opony zimowe Zobacz
wszystkie

Pirelli
SCORPION WINTER

Ocena: 5.52 / 6

Kormoran
SUV SNOW

Ocena: 5.49 / 6

Nokian
WR A4

Ocena: 5.49 / 6

Nokian
WR D4

Ocena: 5.48 / 6

Top 10 opony całoroczne Zobacz
wszystkie

Michelin
CROSSCLIMATE SUV

Ocena: 5.61 / 6

Nokian
WEATHERPROOF

Ocena: 5.34 / 6

Michelin
CROSSCLIMATE

Ocena: 5.30 / 6

Yokohama
GEOLANDAR A/T G015

Ocena: 5.29 / 6

Vredestein
QUATRAC 5

Ocena: 5.25 / 6

Michelin
CROSSCLIMATE+

Ocena: 5.13 / 6

Goodyear
VECTOR 4SEASONS G2

Ocena: 5.12 / 6

Najnowsze opinie Zobacz
wszystkie

Imperial
ALL SEASON DRIVER

Ocena: 5.11 /6

Zamontowawalem 225 55 18 kilka dni temu przed sezonem.. np I na przeglad co roczny .mieszkam w Irlandi gdzie aura jest nie zbyt fajna duzo deszczu a zima trwa Tu max 2-3tyg.. jesli jest.. opony zrobily juz ponad 400km przez 2 dni jestem zadowolony bieznik tez fajny agresywny cenowo ok mialem imperial letnie 2 Lata niemoge narzeka. Warto brac za te cene masz 2 opony w cenie 1... albo Maxis sa podobne bieznikowo lecz imperial ma B na wodzie wypada lepiej,:)

Dodane: 2019-10-19 22:44:03

Autor: Outlander

Nordexx
WINTER SAFE

Ocena: 5.44 /6

Doskonałe skandynawskie opony zimowe. Porównywalne z Nokianami na których jeździłem wcześniej. Polecam!

Dodane: 2019-10-19 18:39:46

Autor: Kenedi

Continental
CONTISPORTCONTACT 3 SSR

Ocena: 5.80 /6

Bardzo dobra opona, sprawuje się wzorcowo. Żadnych problemów z ruszaniem na suchym i mokrym, prowadzi się pewnie. Jedyny minus to cena ale mówimy o produkcie z najwyższej półki więc musi swoje kosztować - szczerze polecam tą oponę.

Dodane: 2019-10-19 16:08:26

Autor: Marcin

Dębica
PRESTO UHP 2

Ocena: 5.60 /6

Zakupiłem te opony że wzgledu na opinie innych użytkowników oraz na ich cenę. Szczerze nie bede rozpisywal sie co i jak bo pewnie wszystkie zalety i wady sa juz wymienione przez wcześniejszych opiniujacych. Jedno co moge napisac nie żałuję są warte uwagi oraz napewno moge je polecić każdemu kto szuka opon na lato. Pozdrawia

Dodane: 2019-10-18 22:47:51

Autor: W.g

Nokian
WR SNOWPROOF

Ocena: 5.19 /6

Cichutkie, bardzo solidne gumy. Dobrze zachowują się na mokrej nawierzchni. Aquaplaning mi się nie przydarzy. Mróz im nie straszny, dopiero zobaczę co ze śniegiem i lodem.

Dodane: 2019-10-18 15:59:36

Autor: Daniel

Nokian
WR SNOWPROOF

Ocena: 5.31 /6

Jeździłem na WR D4-kach Nokiana, były świetne. Snowproofy założyłem niedawno, często kursuję z nabrzeża na północ Szwecji. Na suchym cichutkie, myślałem że gorzej będzie na mokrej nawierzchni, ale powyżej moich oczekiwań. Najbliższa zima zweryfikuje jak się zachowują na śniegu i lodzie.

Dodane: 2019-10-18 15:51:27

Autor: Andrzeju9

Falken
ZIEX ZE914 ECORUN

Ocena: 5.20 /6

Opinia po przejechaniu 70000 w 14 miesięcy, volvo xc70. To jedne z lepszych opon na jakich jeździłem, trochę sztywne, ale komfortowe, bezpieczne, fantasztyczne na autostradzie. Polecam

Dodane: 2019-10-18 10:01:10

Autor: Michał

Continental
CONTISPORTCONTACT 6

Ocena: 1.67 /6

Opona fatalna.Twarda guma,auto trudno utrzymać na swoim pasie,w zakrętach prowadzi się fatalnie,hamuje słabo.Trwałość słaba.Jedynym plusem jest niskie spalanie auta.Inni użytkownicy mojego auta oceniali ją podobnie.Dostałem ją kupując nowe auto[mercedes]Być może na aucie bez pneumatyki jest lepiej[moje ją posiada]Po wymianie na michelin jeździ się super.

Dodane: 2019-10-17 20:07:03

Autor: kosik

Fulda
SPORTCONTROL 2

Ocena: 5.40 /6

Mam tą oponę od kilku tygodni i jestem super zadowolony. Jeździłem poprzednio na Pirelli i te są zdecydowanie lepsze. Są o niebo cichsze, bardziej komfortowe. Fajnie wybierają nierówności oczywiście jak na opony o profilu 35. O trwałości się nie wypowiem, ma je za krótko.Pirelli to masakra, zdarłem w 1,5 roku jakieś 25 tys km nie przeszły badania technicznego. Prowadzenie na prostej rewelacja jak po szynach poprzednie ciągały po całej drodze na koleinach były za twarde. Reakcja na skręt nie taka jak w Pirelli, ale jest nadal bardzo ok. Ogólnie polecam warto i cena w miarę rozsądna.

Dodane: 2019-10-17 11:19:47

Autor: Irko

Fulda
SPORTCONTROL 2

Ocena: 5.44 /6

Opony założone w Lexusie IS 300. Lekko ze mną nie mają. Po Contientalach bardzo miło jestem zaskoczony. Lexus miał wcześniej problemy na mokrym - strasznie szybko tył tracił przyczepność. Teraz w ogóle tego nie ma. Opony są bardzo przewidywalne w każdych warunkach. Na suchym bardzo fajnie czuć kiedy kończy się przyczepność i w zakrętach można poszaleć. W lato nie przegrzewały się a teraz (późna jesień) jeszcze też jest ok. Na koniec dodam, że stosunkowo wolno się zużywają.

Dodane: 2019-10-17 11:19:09

Autor: Bartosz #abrafamila

Michelin
AGILIS CROSSCLIMATE

Ocena: 5.90 /6

Jak dla mnie opona rewelacja. Niestety miałem okazję testować ją latem i jesienią, zobaczymy jak będzie zimą. Założona do Citroen Jumper L2H2 silnik 2.8 hdi 128km.

Dodane: 2019-10-17 00:56:39

Autor: Oliver

Vredestein
ULTRAC SATIN

Ocena: 5.89 /6

Opony są bardzo bdb. Cena, wygląd i wogle. Conti zdarly się po ok35tys km. Polecam wszystkim znajomym.

Dodane: 2019-10-16 12:02:18

Autor: Kogut

Opinie o oponach według producentów opon:

Accelera 8 opinii Achilles 35 opinii Aeolus 1 opinia Aplus 1 opinia Apollo 42 opinii Atlas 17 opinii Atturo 2 opinii Aufine 2 opinii Austone 2 opinii Autogreen 1 opinia Autogrip 1 opinia Avon 10 opinii Barum 42 opinii Bfgoodrich 88 opinii Bridgestone 233 opinii Ceat 2 opinii Compasal 2 opinii Continental 223 opinii Cooper 75 opinii Dayton 84 opinii Delinte 1 opinia Dębica 335 opinii Dunlop 307 opinii Duro 2 opinii Evergreen 6 opinii Falken 259 opinii Federal 8 opinii Firemax 76 opinii Firenza 1 opinia Firestone 130 opinii Firststop 3 opinii Formula 1 opinia Fortuna 12 opinii Fortune 3 opinii Fulda 104 opinii General 8 opinii Gislaved 5 opinii Goform 1 opinia Goodride 88 opinii Goodyear 337 opinii Gremax 1 opinia Gt radial 7 opinii Hankook 485 opinii Headway 1 opinia Heidenau 9 opinii Hercules 3 opinii Hifly 9 opinii Imperial 6 opinii Infinity 5 opinii Insa turbo 1 opinia Interstate 3 opinii IRC 4 opinii Jinyu 1 opinia Joyroad 1 opinia Kelly 1 opinia Kenda 4 opinii Kingstar 5 opinii Kleber 107 opinii Kormoran 109 opinii Kumho 35 opinii Lapponia 1 opinia Lassa 1 opinia Laufenn 5 opinii Linglong 2 opinii Marangoni 4 opinii Matador 48 opinii Maxxis 12 opinii Membat 2 opinii Metzeler 34 opinii Michelin 353 opinii Minerva 6 opinii Mirage 1 opinia Mitas 13 opinii Nankang 21 opinii Nexen 232 opinii Nokian 1454 opinii Nordexx 1 opinia Novex 1 opinia Ovation 4 opinii Paxaro 3 opinii Petlas 1 opinia Pirelli 298 opinii Platin 1 opinia Pneumant 1 opinia Point S 10 opinii PowerTrac 13 opinii Premiorri 4 opinii Prestivo 2 opinii Profil 1 opinia Radar 1 opinia Regal 2 opinii Riken 17 opinii Roadstone 6 opinii Rockstone 3 opinii Rotalla 11 opinii Routeway 4 opinii Saetta 9 opinii Sailun 13 opinii Sava 57 opinii Seiberling 6 opinii Semperit 10 opinii Silverstone 4 opinii Star performer 1 opinia Starfire 1 opinia Strial 2 opinii Sunfull 1 opinia Sunny 11 opinii Sunwide 3 opinii Superia 3 opinii Syron 1 opinia T-Brand 1 opinia Taurus 4 opinii Tigar 1 opinia Toledo 1 opinia Toyo 78 opinii Tracmax 2 opinii Triangle 2 opinii Tristar 1 opinia Tyfoon 2 opinii Uniroyal 579 opinii Viking 8 opinii Voyager 2 opinii Vredestein 497 opinii Wanli 10 opinii Westlake 4 opinii Yokohama 212 opinii Zeetex 10 opinii

Jesteśmy autoryzowanym dystrybutorem marek:

Bridgestone Blizzak LM005

W czym możemy pomóc?

Wybór i zakup opon:   12 376 09 30

Wybór i zakup felg:     12 376 09 44

Części samochodowe:12 268 31 51

pon-pt.  8.00 - 19.00           sobota  8.00 - 16.00       

Reklamacje i zwroty:   12 376 09 45

pon-pt.  8.00 - 19.00           sobota  8.00 - 16.00       

Wolisz napisać maila?

Wypełnij formularz >>
facebook

  Trwa wyszukiwanie...

Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce cookie » OK, zamykam
X
Chcesz uzyskać informację?
X
Podaj swój numer telefonu
a oddzwonimy do Ciebie
w przeciągu 60 s
Wyszukujemy dla Ciebie
konsultanta

Zaraz nastąpi
rozmowa

Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Witamy na naszej infolinii!
W czym możemy pomóc?
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Przepraszamy, wszyscy nasi konsulatnci są zajęci
Oddzwonimy do Ciebie jak najszybciej
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Kiedy mamy oddzwonić?
Proszę o telefon zwrotny teraz
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Wszyscy nasi konsultanci są nieosiągalni.
Wybierz datę i godzinę oraz podaj numer telefonu, a skontaktujemy się z Tobą w wybranym terminie
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Rozmowa została zakończona
Dziękujemy za skorzystanie z naszej infolinii
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Przepraszamy, wystąpił błąd :(
Spróbuj skontaktować się później
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Twoje dane zostały zapisane
Skontaktujemy się z Tobą w wybranym terminie
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych