× Wybierz producenta
× Opony samochodowe Opony motocyklowe Opony ciężarowe Opony quadowe Felgi Akcesoria Części samochodowe Ubezpieczenia Wyprzedaż Twoje konto Zarejestruj się! Konkursy i promocje Pomoc Kontakt

(12) 376 09 30

pn.-pt. : 8.00 - 19.00 / sb. : 8.00 - 14.00

Opinie użytkowników

Top 10 opony letnie

Michelin
PILOT SPORT 3

Ocena: 5.69 /6

Michelin
PRIMACY 4

Ocena: 5.58 /6

Nokian
ILINE

Ocena: 5.54 /6

Uniroyal
RAINSPORT 3

Ocena: 5.51 /6

Vredestein
ULTRAC SATIN

Ocena: 5.50 /6

Falken
ZIEX ZE310EC

Ocena: 5.47 /6

Top 10 opony całoroczne

Vredestein
QUATRAC PRO

Ocena: 5.67 / 6

Michelin
CROSSCLIMATE

Ocena: 5.30 / 6

Nokian
WEATHERPROOF

Ocena: 5.30 / 6

Vredestein
QUATRAC 5

Ocena: 5.24 / 6

Najnowsze opinie

Goodyear
VECTOR 4SEASONS G2

Ocena: 5.90 /6

Bardzo dobre opony.

Dodane: 2020-07-31 09:10:09

Autor: Piotr

Firemax
FM601

Ocena: 3.70 /6

Budżetowe opony które po prostu spełniają swoje zadania w ruchu miejskim i bez szaleństw. Jakość adekwatna do ceny. Opony dość miękkie, mają spore ugięcie boczne

Dodane: 2020-07-31 08:57:53

Autor: Seba

Michelin
PRIMACY 4

Ocena: 6.00 /6

Wyprzedzam w czasie deszczu, w zakrętach trzymają. Polecam znaleźć najcichżą wersję dla danego rozmiaru.

Dodane: 2020-07-30 16:50:47

Autor: user1

Hankook
VENTUS PRIME2 K115

Ocena: 5.40 /6

Bardzo miękka i cicha opona. Polecam :-)

Dodane: 2020-07-30 15:57:14

Autor: Marcin

Firemax
FM601

Ocena: 4.30 /6

Jak na chińszczyznę naprawdę dobre. Jestem zadowolony. Nie są to Nokiany czy inne premium,ale w takiej cenie chyba lepiej trafić się nie dało

Dodane: 2020-07-30 09:41:49

Autor: Maciek

Michelin
PRIMACY 4

Ocena: 5.00 /6

Bardzo dobre opony, ciche, świetnie trzymają się nawierzchni. Jeden minus to że przy niższej temperaturze, w okolicach 10 st. C. robią się głośne i twarde. No ale to w końcu opony letnie :-)

Dodane: 2020-07-29 16:55:30

Autor: Johnny

Dunlop
SP SPORT BLURESPONSE

Ocena: 4.50 /6

To już mój drugi komplet Dunlop Bluresponse. Opony bardzo ciche! Gorąco polecam

Dodane: 2020-07-29 16:54:36

Autor: Tomasz Praczuk

Goodride
SA37

Ocena: 5.00 /6

Bardzo dobre opony. Cena dla "ludzi". Bardzo dobra przyczepność na mokrym i suchym

Dodane: 2020-07-29 15:55:12

Autor: blazejszycz

Dunlop
SP SPORT BLURESPONSE

Ocena: 5.30 /6

To moje kolejne opony tej firmy. Ze wszystkich byłem bardzo zadowolony.

Dodane: 2020-07-28 17:35:44

Autor: TomSko

Dębica
PRESTO HP 2

Ocena: 4.80 /6

Bardzo dobre opony w rozsądnej cenie.

Dodane: 2020-07-28 15:58:47

Autor: Mk

Dębica
PRESTO UHP 2

Ocena: 4.80 /6

Zaskoczyło mnie jak miękkie są te opony. Wcześniej miałem Dunlopa Sport Maxx i były twarde. Na Dębicy UHP2 komfort jest porównyywalny z zimowymi 15" Dunlop Winter Sport 5. Przejechałęm dopiero 3000 km więc jeszcze mało aby dokładnie je ocenić.

Dodane: 2020-07-28 11:42:03

Autor: Lukasz

Dębica
PRESTO HP 2

Ocena: 5.20 /6

Bardzo dobre opony za rosadna cene, ciche i komfortowe Auto astra h

Dodane: 2020-07-28 06:02:56

Autor: Darek

Opinie o oponach według producentów opon:

Accelera 8 opinii Achilles 36 opinii Aeolus 1 opinia Aplus 1 opinia Apollo 46 opinii Atlas 18 opinii Atturo 2 opinii Aufine 2 opinii Austone 2 opinii Autogreen 1 opinia Autogrip 1 opinia Avon 11 opinii Barum 43 opinii Bfgoodrich 95 opinii Bridgestone 269 opinii Ceat 2 opinii Compasal 2 opinii Continental 235 opinii Cooper 82 opinii Dayton 84 opinii Delinte 1 opinia Dębica 483 opinii Dunlop 354 opinii Duraturn 1 opinia Duro 2 opinii Evergreen 14 opinii Falken 316 opinii Federal 8 opinii Firemax 100 opinii Firenza 1 opinia Firestone 135 opinii Firststop 3 opinii Formula 1 opinia Fortuna 12 opinii Fortune 3 opinii Fulda 124 opinii General 8 opinii Gislaved 5 opinii Goform 1 opinia Goodride 107 opinii Goodyear 385 opinii Gremax 1 opinia Gripmax 1 opinia Gt radial 7 opinii Hankook 541 opinii Headway 1 opinia Heidenau 10 opinii Hercules 3 opinii Hifly 9 opinii Imperial 7 opinii Infinity 5 opinii Insa turbo 1 opinia Interstate 3 opinii IRC 4 opinii Jinyu 1 opinia Joyroad 1 opinia Kelly 1 opinia Kenda 4 opinii Kingstar 5 opinii Kleber 133 opinii Kormoran 124 opinii Kumho 36 opinii Lapponia 1 opinia Lassa 1 opinia Laufenn 5 opinii Linglong 2 opinii Marangoni 4 opinii Matador 50 opinii Maxxis 12 opinii Membat 2 opinii Metzeler 34 opinii Michelin 427 opinii Minerva 7 opinii Mirage 1 opinia Mitas 13 opinii Nankang 21 opinii Nexen 243 opinii Nokian 1535 opinii Nordexx 1 opinia Novex 1 opinia Ovation 4 opinii Paxaro 3 opinii Petlas 2 opinii Pirelli 313 opinii Platin 1 opinia Pneumant 1 opinia Point S 12 opinii PowerTrac 17 opinii Premiorri 11 opinii Prestivo 2 opinii Profil 1 opinia Radar 1 opinia Regal 2 opinii Riken 17 opinii Roadstone 6 opinii Rockstone 3 opinii Rotalla 17 opinii Routeway 4 opinii Saetta 9 opinii Sailun 13 opinii Sava 61 opinii Seiberling 6 opinii Semperit 10 opinii Silverstone 4 opinii Star performer 1 opinia Starfire 1 opinia Strial 2 opinii Sunfull 1 opinia Sunny 12 opinii Sunwide 3 opinii Superia 3 opinii Syron 1 opinia T-Brand 1 opinia Taurus 4 opinii Tigar 1 opinia Toledo 1 opinia Toyo 83 opinii Tracmax 8 opinii Triangle 3 opinii Tristar 1 opinia Tyfoon 2 opinii Uniroyal 631 opinii Viking 8 opinii Voyager 2 opinii Vredestein 527 opinii Wanli 10 opinii Westlake 5 opinii Yokohama 235 opinii Zeetex 12 opinii

Jesteśmy autoryzowanym dystrybutorem marek:

 

W czym możemy pomóc?

Wybór i zakup opon:   12 376 09 30

Wybór i zakup felg:     12 376 09 44

Części samochodowe:12 268 31 51

Reklamacje i zwroty:   12 376 09 45

pon-pt. 8.00 - 19.00sobota 8.00 - 14.00

Wolisz napisać maila?

Wypełnij formularz >>
facebook

  Trwa wyszukiwanie...

Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce cookie » OK, zamykam