× Wybierz producenta
× Opony samochodowe Opony motocyklowe Opony ciężarowe Opony quadowe Felgi Akcesoria Ubezpieczenia Wyprzedaż Twoje konto Konkursy i promocje Pomoc Kontakt

(12) 376 09 30

pn.-pt. : 8.00 - 19.00 / sb. : 8.00 - 16.00

Opinie użytkowników

Top 10 opony letnie Zobacz
wszystkie

Michelin
PILOT SPORT 4 S

Ocena: 5.88 /6

Yokohama
BLUEARTH-A AE50

Ocena: 5.83 /6

Uniroyal
RAINSPORT 3 SUV

Ocena: 5.78 /6

Michelin
PILOT SPORT 3

Ocena: 5.73 /6

Pirelli
PZERO

Ocena: 5.72 /6

Bridgestone
TURANZA T005

Ocena: 5.65 /6

Michelin
PRIMACY 4

Ocena: 5.55 /6

Vredestein
ULTRAC SATIN

Ocena: 5.54 /6

Top 10 opony zimowe Zobacz
wszystkie

Pirelli
SCORPION WINTER

Ocena: 5.52 / 6

Nokian
WR A4

Ocena: 5.49 / 6

Kormoran
SUV SNOW

Ocena: 5.49 / 6

Goodyear
ULTRA GRIP 9

Ocena: 5.48 / 6

Nokian
WR D4

Ocena: 5.48 / 6

Top 10 opony całoroczne Zobacz
wszystkie

Michelin
CROSSCLIMATE SUV

Ocena: 5.61 / 6

Nokian
WEATHERPROOF

Ocena: 5.34 / 6

Michelin
CROSSCLIMATE

Ocena: 5.30 / 6

Yokohama
GEOLANDAR A/T G015

Ocena: 5.29 / 6

Vredestein
QUATRAC 5

Ocena: 5.25 / 6

Cooper
DISCOVERER AT3

Ocena: 5.22 / 6

Michelin
CROSSCLIMATE+

Ocena: 5.14 / 6

Najnowsze opinie Zobacz
wszystkie

Sava
INTENSA UHP 2

Ocena: 5.00 /6

Opony w tej cenie naprawdę są świetne. Pozwalają na bardzo agresywną jazdę, nie tracą przyczepności niespodziewanie, wiadomo co się będzie zaraz działo. Sprawdziły się również na torze, pozwoliły na bardzo wiele włącznie z błędami i nie wyleciałem na zielone. Dodatkowo trzeba przyznać że indeks głośności raczej jest realny, opony są naprawdę ciche, nawet przy wyższych prędkościach

Dodane: 2019-08-22 14:34:28

Autor: KacperM

Dębica
PRESTO UHP 2

Ocena: 5.70 /6

Dobry wybór za rozsądną cenę. Kupiłem 2 szt., myślę że kupię jeszcze 2 i będę miał dobry komplet. Zastosowanie Audi A6 C6 avant, 2,0 tdi 170 KM, 2010 r. Ogólnie polecam!

Dodane: 2019-08-21 21:20:53

Autor: Daro

Dębica
PRESTO HP

Ocena: 5.20 /6

Witam wszystkich użytkowników dróg. Pragnę podzielić się opinią w sprawie w/w opon Dębica Presto HP.Opona bardzo poprawna w prowadzeniu przy prędkościach autostradowych.Komfortowa i cicha.Zaryzykowaliśmy kupno do floty Skoda Octavia III 1.6 Diesel i naprawdę złego słowa nie można powiedzieć o tej oponie.Mocna i trwała.Polecam niezdecydowanym.Mimo tego że to klasa ekonomiczna wygląda na to że osiągnie niezły przebieg.Obecnie ok.35tys. przednia oś.zużycie 6,5 mm.Serdecznie pozdrawiam ekipę sklepu. Tomasz Ame

Dodane: 2019-08-21 12:49:51

Autor: Tomasz

Uniroyal
RAINSPORT 3

Ocena: 5.70 /6

Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu. Opony wprost kleją się do asfaltu na suchej nawierzchni i świetnie odprowadzają wodę spod kół gdy jest mokro, żadnego ściągania w bok przy szybkim przejeżdżaniu przez kałużę. Cena jest bardzo przystępna.

Dodane: 2019-08-20 19:14:15

Autor: Krzysztof Strzeszewski

Uniroyal
RAINSPORT 3

Ocena: 5.50 /6

Opony bardzo dobrze się nadają do codziennej jazdy, czy to w trasie czy po mieście. Uważam że stosunek jakości do ceny jest w tym wypadku na bardzo wysokim poziomie.

Dodane: 2019-08-19 23:22:48

Autor: Mateusz

Goodyear
VECTOR 4SEASONS G2

Ocena: 5.63 /6

w naszej strefie klimatycznej większość dni w roku jest gdzieś pośrodku między gorącym latem i mroźną zimą. dla tego dobre opony całoroczne są najsensowniejszym wyborem. Przedmiotowe opony są fantastyczne zimą, jesienią i wiosną a także całkiem OK latem. Przy temperaturach powyżej 28-30 stopni Celsjusza dopiero czuć że trochę pływają. Po za tym są fantastyczne. Także komfortowe. Kupiłem już do drugiego samochodu (wcześniej w małej Fieście 15 cali) teraz większe 17tki z indeksem prędkości V - też jest bardzo dobrze

Dodane: 2019-08-18 22:10:09

Autor: cx

Kormoran
ROAD PERFORMANCE

Ocena: /6

Kupiłem polskie opony, ponieważ z doświadczenia wiem, że chińskie trudno wyważyć. A tu przykra niespodzianka - bardzo ciężko było je wyważyć, ale i tak nie dało się tego zrobić idealnie. Ilość ciężarków była masakryczna. Pod tym względem nie polecam i nie ukrywam, że się zawiodłem.

Dodane: 2019-08-18 21:30:37

Autor: Krzysztof

Dębica
PRESTO HP

Ocena: 5.00 /6

Przejechane pierwsze 3 tys. km. Jak na razie wrażenia bardzo dobre. Opona cicha, nieporównanie cichsza niz fabryczna Turanza. Przy ruszaniu brak poślizgu.Na jezdni pokrytej wodą zachowanie bez zarzutu. Co prawda fachowiec od opon twierdzi, że opony ekonomiczne tylko na początku okresu eksploatacji trzymają poziom a potem jest znacznie gorzej (to się dopiero okaże :)) oraz, że opony kierunkowe wyszły już z mody (a ta opona taką jest) - tym niemniej jak na razie (biorąc pod uwagę cenę) mogę wystawić tym oponom ocenę bardzo dobrą. Jeszcze tylko jedna uwaga - moje opony wyprodukowane zostały w Turcji a sądziłem, że wspieram polski zakład :).

Dodane: 2019-08-17 17:34:13

Autor: Leszek

Firemax
FM601

Ocena: 6.00 /6

Świetne opony polecam nawet swoim klientom gdyż jestem wulkanizatorem . Sam w swoim aucie mam założone i super.I ta cena polecam wszystkim.

Dodane: 2019-08-17 16:00:23

Autor: Augustynowicz

Dunlop
SP SPORT MAXX RT 2

Ocena: 1.00 /6

Opony nowe nie nadające się do jazdy na teście drogowym wszystkie cztery zakupione poszły na reklamacje uznano reklamacje tylko trzech mimo że czwarta również przekroczyła dopuszczalne normy. Do dziś leży w garażu jedna opona na która nie uznano reklamacji.

Dodane: 2019-08-16 10:21:29

Autor: TOMASZ

Falken
AZENIS FK510

Ocena: 5.00 /6

Opony sa w porzadku. Moze nie tak ciche jakbym tego oczekiwal. Daja poczucie bezpieczenstwa. Troche czuc, ze maja wyzsze opory toczenia, ale generalnie dobrze sie sprawuja. Mozna polecic.

Dodane: 2019-08-15 06:48:26

Autor: Uzytkownik

Hankook
VENTUS PRIME3 K125

Ocena: 3.70 /6

Dobra opona w rozsądnej cenie. Nic dodać nic ująć ( No może trochę głośnia ). Polecam

Dodane: 2019-08-14 20:08:55

Autor: Damian

Opinie o oponach według producentów opon:

Accelera 8 opinii Achilles 34 opinii Aeolus 1 opinia Aplus 1 opinia Apollo 42 opinii Atlas 17 opinii Atturo 2 opinii Aufine 2 opinii Austone 2 opinii Autogreen 1 opinia Autogrip 1 opinia Avon 10 opinii Barum 42 opinii Bfgoodrich 87 opinii Bridgestone 231 opinii Ceat 2 opinii Compasal 2 opinii Continental 218 opinii Cooper 75 opinii Dayton 84 opinii Delinte 1 opinia Dębica 328 opinii Dunlop 305 opinii Duro 2 opinii Evergreen 6 opinii Falken 257 opinii Federal 8 opinii Firemax 64 opinii Firenza 1 opinia Firestone 130 opinii Firststop 3 opinii Formula 1 opinia Fortuna 12 opinii Fortune 2 opinii Fulda 100 opinii General 8 opinii Gislaved 5 opinii Goform 1 opinia Goodride 84 opinii Goodyear 333 opinii Gremax 1 opinia Gt radial 6 opinii Hankook 478 opinii Headway 1 opinia Heidenau 9 opinii Hercules 3 opinii Hifly 9 opinii Imperial 5 opinii Infinity 5 opinii Insa turbo 1 opinia Interstate 3 opinii IRC 4 opinii Jinyu 1 opinia Joyroad 1 opinia Kelly 1 opinia Kenda 4 opinii Kingstar 5 opinii Kleber 107 opinii Kormoran 108 opinii Kumho 35 opinii Lapponia 1 opinia Lassa 1 opinia Laufenn 5 opinii Linglong 2 opinii Marangoni 4 opinii Matador 48 opinii Maxxis 12 opinii Membat 2 opinii Metzeler 34 opinii Michelin 346 opinii Minerva 6 opinii Mirage 1 opinia Mitas 13 opinii Nankang 21 opinii Nexen 231 opinii Nokian 1451 opinii Novex 1 opinia Ovation 4 opinii Paxaro 3 opinii Petlas 1 opinia Pirelli 295 opinii Platin 1 opinia Pneumant 1 opinia Points 10 opinii PowerTrac 13 opinii Premiorri 4 opinii Prestivo 2 opinii Profil 1 opinia Radar 1 opinia Regal 2 opinii Riken 17 opinii Roadstone 6 opinii Rockstone 3 opinii Rotalla 11 opinii Routeway 4 opinii Saetta 9 opinii Sailun 13 opinii Sava 57 opinii Seiberling 6 opinii Semperit 10 opinii Silverstone 4 opinii Star performer 1 opinia Starfire 1 opinia Strial 2 opinii Sunfull 1 opinia Sunny 11 opinii Sunwide 3 opinii Superia 3 opinii Syron 1 opinia T-Brand 1 opinia Taurus 4 opinii Tigar 1 opinia Toledo 1 opinia Toyo 78 opinii Tracmax 2 opinii Triangle 2 opinii Tristar 1 opinia Tyfoon 2 opinii Uniroyal 573 opinii Viking 8 opinii Voyager 2 opinii Vredestein 492 opinii Wanli 10 opinii Westlake 4 opinii Yokohama 212 opinii Zeetex 10 opinii

Jesteśmy autoryzowanym dystrybutorem marek:

Firemax GL

W czym możemy pomóc?

Wybór i zakup opon:   12 376 09 30

Wybór i zakup felg:     12 376 09 44

Części samochodowe:12 268 31 51

  pon-pt.  8.00 - 19.00        sobota  8.00 - 14.00       

Reklamacje i zwroty:   12 376 09 45

pon-pt.  8.00 - 19.00                                         

Wolisz napisać maila?

Wypełnij formularz >>
facebook

  Trwa wyszukiwanie...

Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce cookie » OK, zamykam
X
Chcesz uzyskać informację?
X
Podaj swój numer telefonu
a oddzwonimy do Ciebie
w przeciągu 60 s
Wyszukujemy dla Ciebie
konsultanta

Zaraz nastąpi
rozmowa

Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Witamy na naszej infolinii!
W czym możemy pomóc?
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Przepraszamy, wszyscy nasi konsulatnci są zajęci
Oddzwonimy do Ciebie jak najszybciej
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Kiedy mamy oddzwonić?
Proszę o telefon zwrotny teraz
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Wszyscy nasi konsultanci są nieosiągalni.
Wybierz datę i godzinę oraz podaj numer telefonu, a skontaktujemy się z Tobą w wybranym terminie
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Rozmowa została zakończona
Dziękujemy za skorzystanie z naszej infolinii
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Przepraszamy, wystąpił błąd :(
Spróbuj skontaktować się później
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Twoje dane zostały zapisane
Skontaktujemy się z Tobą w wybranym terminie
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych