× Wybierz producenta
× Opony samochodowe Opony motocyklowe Opony ciężarowe Opony quadowe Felgi Akcesoria Wyprzedaż Twoje konto Konkursy i promocje Pomoc Kontakt

(12) 376 09 30

pn.-pt. : 8.00 - 19.00 / sb. : 8.00 - 16.00

Opinie użytkowników

Top 10 opony letnie Zobacz
wszystkie

Yokohama
BLUEARTH-A AE50

Ocena: 5.88 /6

Uniroyal
RAINSPORT 3 SUV

Ocena: 5.82 /6

Michelin
PILOT SPORT 3

Ocena: 5.77 /6

Pirelli
PZERO

Ocena: 5.70 /6

Vredestein
ULTRAC SATIN

Ocena: 5.58 /6

Falken
AZENIS FK510

Ocena: 5.57 /6

Dunlop
SP SPORT MAXX RT 2

Ocena: 5.56 /6

Nokian
ILINE

Ocena: 5.55 /6

Uniroyal
RAINSPORT 3

Ocena: 5.53 /6

Top 10 opony całoroczne Zobacz
wszystkie

Nokian
WEATHERPROOF

Ocena: 5.45 / 6

Michelin
CROSSCLIMATE+

Ocena: 5.44 / 6

Michelin
CROSSCLIMATE

Ocena: 5.28 / 6

Cooper
DISCOVERER AT3

Ocena: 5.22 / 6

Vredestein
QUATRAC 5

Ocena: 5.21 / 6

Apollo
ALNAC 4G ALL SEASON

Ocena: 5.19 / 6

Nokian
WEATHERPROOF SUV

Ocena: 5.17 / 6

Goodyear
WRANGLER DURATRAC

Ocena: 5.17 / 6

Najnowsze opinie Zobacz
wszystkie

Kormoran
RUNPRO B3S

Ocena: 4.00 /6

Opony dobre

Dodane: 2018-06-20 13:27:17

Autor: Kaligula

Michelin
PILOT SPORT 4

Ocena: 5.10 /6

Polecam do aut usportowionych. W moim przypadku opony śmiało przenoszą ponad 400KM moc na asfalt. Świetnie kleją już na zimno, po rozgrzaniu jest tylko lepiej. Polecam również do codziennej, dynamicznej jazdy. Opona bardzo komfortowa i relatywnie cicha. Bardzo dobra i stabilna na mokrym.

Dodane: 2018-06-19 12:18:16

Autor: Mario

Nokian
ZLINE

Ocena: 5.00 /6

Opony sprawdzają sie dobrze rownież na mokrej nawierzchni. Jakość w stosunku do ceny jest na bardzo dobrym poziomie. Polecam.

Dodane: 2018-06-19 10:13:53

Autor: Maniek

Dunlop
SP SPORT BLURESPONSE

Ocena: 6.00 /6

Znakomita opona. Świetnie się prowadzi. Zachowuje kierunek jazdy, jest cicha wspaniale trzyma się jezdni. Skutecznie amortyzuje wstrząsy pochodzące zarówno z jezdni jak i drgania silnika diesla. wg. mnie najlepsza na rynku. Nie wiem cóż można by jeszcze w niej poprawić. Polecam z czystym sumieniem.

Dodane: 2018-06-19 09:11:39

Autor: Michał

Uniroyal
RAINSPORT 3

Ocena: 5.30 /6

Opona bardzo dobra jak na potrzeby samochodu (VW The Beetle 1.2 TSI) oraz w stosunku do ceny. Trzyma sie drogi i na suchym i na mokrym. Przebieg na razie znikomy więc trudno powiedzieć o trwałości...

Dodane: 2018-06-18 21:09:47

Autor: Iggy

Firemax
FM601

Ocena: 5.20 /6

Bardzo dobry produkt

Dodane: 2018-06-18 08:07:42

Autor: Leszek

Dunlop
SP STREETRESPONSE 2

Ocena: 5.10 /6

Bardzo dobre opony ,świetnie trzymają się drogi nawet przy ostrej jeździe.Co do hałasu ,to jeszcze nigdy nie miałem tak cichych opon.Ogólnie jestem bardzo zadowolony.Super zakup!!!

Dodane: 2018-06-16 21:04:11

Autor: Robert Ptak

Kumho
ECSTA PS91

Ocena: 6.00 /6

Rewelacyjne opony o zacięciu sportowym , super na ulice , na torze tez dają radę , po całym dniu upalania wyglądały nadzwyczaj dobrze , depczą po piętach PSS przy umiarkowanej cenie. Polecam w 100% u mnie w rwd przy 430km dają radę

Dodane: 2018-06-15 12:04:03

Autor: Maciek V8

Sava
INTENSA UHP 2

Ocena: 5.30 /6

Zadowolony

Dodane: 2018-06-14 18:17:41

Autor: Ssss

Dunlop
SP SPORT MAXX RT 2

Ocena: 5.50 /6

Opony Dunlop w różnych rozmiarach i typach używam od bardzo dawna. Od ponad 50 lat. Ta opona jest super komfortowa. W moim cichym samochodzie z napędem hybrydowym jest po prostu nie słyszalna. Ale nierówności drogi są wyczuwalne. W tym zakupie trafiłem nie najlepiej. Czy dla tego, że jest to opona w Polsce wyprodukowana? Poprawę wyważenia nowych opon wykonywały już 3 serwisy oponiarskie i to markowe. Chyba nie do końca jest dobrze. Jeden z serwisów zdecydowanie zawyrokował nawet o potrzebie reklamowania tych opon jako nie nadających się do wyważenia. Dwie następne poprawki polepszyły znacznie sytuację, ale będę jeszcze raz podchodził do poprawy wyważenia. Opony te z polskiej produkcji mają b. korzystną cenę w stosunku do oferowanych i rzeczywistych parametrów /cichość jazdy i b. dobre zachowanie na mokrej nawierzchni/ technicznych.

Dodane: 2018-06-14 10:43:45

Autor: Zbigniew

Fulda
SPORTCONTROL 2

Ocena: 5.60 /6

Świetna i cicha opona. Za to spalanie mi wzrosto względem poprzedniej, która niby miała niższą klasę energetyczną. Poza tym bardzo polecam.

Dodane: 2018-06-14 09:42:18

Autor: Ardaenye

Bridgestone
L309

Ocena: 5.00 /6

Dobra opona na chopper

Dodane: 2018-06-13 12:22:18

Autor: Witek

Opinie o oponach według producentów opon:

Accelera 8 opinii Achilles 25 opinii Aeolus 1 opinia Apollo 31 opinii Atlas 16 opinii Atturo 2 opinii Autogrip 1 opinia Avon 9 opinii Barum 40 opinii Bfgoodrich 71 opinii Bridgestone 190 opinii Compasal 2 opinii Continental 189 opinii Cooper 64 opinii Dayton 82 opinii Delinte 1 opinia Dębica 174 opinii Dunlop 237 opinii Duro 1 opinia Evergreen 5 opinii Falken 199 opinii Federal 7 opinii Firemax 13 opinii Firenza 1 opinia Firestone 118 opinii Firststop 3 opinii Formula 1 opinia Fortuna 12 opinii Fulda 71 opinii General 7 opinii Gislaved 5 opinii Goodride 46 opinii Goodyear 265 opinii Gremax 1 opinia Gt radial 5 opinii Hankook 382 opinii Heidenau 8 opinii Hercules 3 opinii Hifly 9 opinii Imperial 5 opinii Infinity 5 opinii Insa turbo 1 opinia Interstate 3 opinii IRC 4 opinii Jinyu 1 opinia Kelly 1 opinia Kenda 3 opinii Kingstar 5 opinii Kleber 86 opinii Kormoran 79 opinii Kumho 33 opinii Lapponia 1 opinia Lassa 1 opinia Laufenn 5 opinii Marangoni 4 opinii Matador 43 opinii Maxxis 9 opinii Membat 1 opinia Metzeler 27 opinii Michelin 259 opinii Minerva 4 opinii Mitas 9 opinii Nankang 18 opinii Nexen 208 opinii Nokian 1294 opinii Ovation 4 opinii Paxaro 3 opinii Petlas 1 opinia Pirelli 263 opinii Platin 1 opinia Pneumant 1 opinia Points 10 opinii PowerTrac 4 opinii Premiorri 3 opinii Prestivo 1 opinia Profil 1 opinia Radar 1 opinia Regal 2 opinii Riken 17 opinii Roadstone 6 opinii Rockstone 3 opinii Rotalla 7 opinii Routeway 4 opinii Saetta 6 opinii Sailun 10 opinii Sava 41 opinii Seiberling 5 opinii Semperit 8 opinii Silverstone 3 opinii Starfire 1 opinia Strial 2 opinii Sunfull 1 opinia Sunny 10 opinii Sunwide 3 opinii Superia 3 opinii Syron 1 opinia T-Brand 1 opinia Taurus 4 opinii Tigar 1 opinia Toledo 1 opinia Toyo 69 opinii Tracmax 2 opinii Triangle 1 opinia Tristar 1 opinia Tyfoon 2 opinii Uniroyal 505 opinii Viking 8 opinii Voyager 2 opinii Vredestein 406 opinii Wanli 12 opinii Westlake 3 opinii Yokohama 187 opinii Zeetex 6 opinii

Jesteśmy autoryzowanym dystrybutorem marek:

Ubezpieczenie uniqa

W czym możemy pomóc?

Wybór i zakup opon:12 376 09 30

Wybór i zakup felg: 12 376 09 44

Reklamacje i zwroty:12 376 09 45

 pn.-pt. 8.00 - 19.00     sobota. 8.00 - 16.00

Wolisz napisać maila?

Wypełnij formularz >>
facebook

  Trwa wyszukiwanie...

Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce cookie » OK, zamykam
X
Chcesz uzyskać informację?
X
Podaj swój numer telefonu
a oddzwonimy do Ciebie
w przeciągu 60 s
Wyszukujemy dla Ciebie
konsultanta

Zaraz nastąpi
rozmowa

Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Witamy na naszej infolinii!
W czym możemy pomóc?
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Przepraszamy, wszyscy nasi konsulatnci są zajęci
Oddzwonimy do Ciebie jak najszybciej
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Kiedy mamy oddzwonić?
Proszę o telefon zwrotny teraz
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Wszyscy nasi konsultanci są nieosiągalni.
Wybierz datę i godzinę oraz podaj numer telefonu, a skontaktujemy się z Tobą w wybranym terminie
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Rozmowa została zakończona
Dziękujemy za skorzystanie z naszej infolinii
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Przepraszamy, wystąpił błąd :(
Spróbuj skontaktować się później
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Twoje dane zostały zapisane
Skontaktujemy się z Tobą w wybranym terminie
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych