× Wybierz producenta
× Opony samochodowe Opony motocyklowe Opony ciężarowe Opony quadowe Felgi Części samochodowe Ubezpieczenia Twoje konto Zarejestruj się! Konkursy i promocje Pomoc Kontakt

(12) 376 09 30

pn.-pt. : 8.00 - 19.00 / sb. : 8.00 - 14.00

Opinie użytkowników

Top 10 opony letnie

Uniroyal
RAINSPORT 3 SUV

Ocena: 5.78 /6

Bridgestone
TURANZA T005

Ocena: 5.57 /6

Michelin
PRIMACY 4

Ocena: 5.56 /6

Nokian
WETPROOF

Ocena: 5.54 /6

Nokian
ILINE

Ocena: 5.54 /6

Michelin
PILOT SPORT 4 S

Ocena: 5.54 /6

Uniroyal
RAINSPORT 3

Ocena: 5.51 /6

Vredestein
ULTRAC SATIN

Ocena: 5.47 /6

Falken
ZIEX ZE310EC

Ocena: 5.43 /6

Top 10 opony zimowe

Michelin
ALPIN 6

Ocena: 5.64 / 6

Kormoran
SUV SNOW

Ocena: 5.55 / 6

Riken
SUV SNOW

Ocena: 5.55 / 6

Nokian
WR SNOWPROOF

Ocena: 5.51 / 6

Pirelli
SCORPION WINTER

Ocena: 5.51 / 6

Top 10 opony całoroczne

Yokohama
BLUEARTH 4S AW21

Ocena: 5.70 / 6

Michelin
CROSSCLIMATE SUV

Ocena: 5.62 / 6

Vredestein
QUATRAC PRO

Ocena: 5.61 / 6

Yokohama
GEOLANDAR A/T G015

Ocena: 5.37 / 6

Michelin
CROSSCLIMATE

Ocena: 5.30 / 6

Nokian
WEATHERPROOF

Ocena: 5.28 / 6

Vredestein
QUATRAC 5

Ocena: 5.24 / 6

Najnowsze opinie

Goodyear
VECTOR 4SEASONS G3

Ocena: 5.50 /6

Aktualny przebieg: 4 000km. To moja druga opinia przy wiekszym przebiegu. Opona REWELACYJNA na mokrym asfalcie!! . Temperatury: +15 autostrada i ulewa bardzo pewne prowadzenie i hamowanie. +7 ostre zakrety gorskie + deszcz zero uslizgow, nie wlacza sie ABS przy ostrym hamowaniu. 0 Snieg zachowuja sie jak dobre zimowki tak na 90% ich mozliwosci. Sa momenty ze przy hamowaniu jest wyczuwalny poslizg ale zaskakuja latwoscia ruszania na kopnym sniegu nawet pod gorke. Bardzo dobrze zachowuja sie na blocie posniegowym czuc jak wgryzaja sie i oczyszczaja szybko! Na lodzie poprawnie czyli kontrolowany poslizg. -1 mokry asfalt: REWELACJA ruszanie i hamowanie bez buksowania, prawie wogole ABS sie nie wlacza nawet przy awaryjnym hamowaniu, trzymanie w zakretach i kaluzach rewelacyjne! Zadna zimowka sie nie prowadzi w takich warunkach tak pewnie. Uzywalem wiele markowych zimowych opon wczesniej: Goodyer, ,FALKEN, NOKIAN itp. POLECAM opone kazdemu kto sie waha nad zakupem calorocznej, oprocz osob ktore mieszkaja w gorach i jezdza duzo po sniegu taki typ opon sprawi sie idelnie na codzien!

Dodane: 2021-01-15 10:51:10

Autor: Marek

Sunfull
SF-983 AS

Ocena: 5.40 /6

Miesiąc użytkowania bez większego śniegu za to dużo deszczu i na razie jestem zadowolony.Może trochę za głośne w czasie mocnych opadów deszczu ale to tylko opony ekonomiczne .

Dodane: 2021-01-07 20:31:37

Autor: Jerzy

Nokian
POWERPROOF

Ocena: 3.50 /6

Na wilgotnej nawierzchni (nie mokrej!) bardzo słaba przyczepność przy niewielkiej prędkości i średnim zakręcie. Nie daje komfortu jazdy i należy cały czas pilnować aby nie przesunąć się w poprzek jezdni.

Dodane: 2021-01-05 16:09:30

Autor: Michal

Dębica
FRIGO HP 2

Ocena: 3.44 /6

Drugi raz nie kupię

Dodane: 2021-01-05 13:53:48

Autor: Marcin/Lublin

Nexen
NBLUE 4 SEASON

Ocena: 5.33 /6

Bardzo dobre opony na każdą pogodę, sprawdzają się rewelacyjnie. Polecam

Dodane: 2021-01-03 08:18:23

Autor: Łukasz

Nokian
WR D4

Ocena: 6.00 /6

Najlepsze opony jakie miałem. Wygoda i komfort od założenia do teraz - jeżdżę już ponad dwa sezony i jest rewelacja. Guma nie sztywnieje tak szybko jak w innych po takim samym czasie. Jestem zadowolony i kupiłbym je raz jeszcze.

Dodane: 2020-12-30 08:50:05

Autor: Tomek

Rotalla
ICE PLUS S210

Ocena: 4.20 /6

Polecam! Z opon jestem zadowolony... w mieście sprawują się dobrze... na autrostradzie też bez zastrzezeń.. nie czułem żeby samochód "pływał", prowadzi się stabilnie, mile mnie zaskoczyły na śniegu... dobrze sobie radziły przy stromych podjazdach jak i zjazdach... przy normalnej jeździe na śniegu nie poczułem żeby się ślizgały itd. Generalnie.. jak na opony budżetowe to pozytywnie zaskoczony jestem.

Dodane: 2020-12-28 10:27:28

Autor: Kuba

Bridgestone
BLIZZAK LM005

Ocena: 5.00 /6

Strasznie głośne przy prędkości powyżej 100km/h

Dodane: 2020-12-27 20:10:57

Autor: Krzysztof

Nokian
WETPROOF

Ocena: 6.00 /6

Wszystko jak trzeba, jestem zadowolony, wyścigów nie robię, bo jeżdżę minivanem

Dodane: 2020-12-23 16:16:01

Autor: Jarek

Nokian
WR A4

Ocena: 3.19 /6

Nie wiem czy tylko ja mam takiego pecha do opon ale jak dla mnie jako klasa premium ten model wypada beznadziejnie. Jeśli chodzi o jazdę po suchej nawierzchni jest ok natomiast na mokrej / ośnieżonej czy oblodzonej tej opony praktycznie nie ma. Czasami mam wrażenie jakby to miała być tylko nakładka żeby się felgi nie zużywały. Chciałem tylko dobrą oponę na zime, nie "ze złota" tylko o przyzwoitych parametrach i nie jakiegoś "chińczyka" czy nalewki za 300zł ale dobrą bezpieczną oponę a ta niestety nie spełnia żadnych z wymienionych w opisie kryteriów którymi została tak piękie zaprezentowana.

Dodane: 2020-12-22 15:54:05

Autor: Niezadowolony użytkownik

Hankook
WINTER I-CEPT EVO 3 W330

Ocena: 5.00 /6

Jeśli chodzi o jazdę jestem zadowolony z opon. Trakcja , hamowanie ok na mokrym i na suchym. Niestety w zakresie prędkości 80 do 100 km/h bardzo nieprzyjemnie hałasują (buczenie). Samochód kia xceed 1,4 tgdi. Myślałem, że to mój problem, ale na forum xceed inne osoby potwierdziły, że opony są bardzo hałaśliwe. Gdybym miał wybierać jeszcze raz wybrałbym inne opony.

Dodane: 2020-12-22 15:28:17

Autor: Adam

Nokian
WEATHERPROOF SUV

Ocena: 5.81 /6

Kolejny raz już zamawiam wielosezonowe NOKIANy. Polecam w 100%. Z wyważaniem nie było problemu (niektórzy piszą, że mają problemy). Na prostej żadnych drgań, itd. Może denerwować tylko napis SUV - jest to oczywiście zabieg marketingowy, ja tych opon używam w Jaguarze XJ z napędem na tył i wszystko ładnie współgra :)

Dodane: 2020-12-22 00:33:31

Autor: Artur

Opinie o oponach według producentów opon:

Accelera 8 opinii Achilles 36 opinii Aeolus 1 opinia Aosen 1 opinia Aplus 1 opinia Apollo 50 opinii Atlas 18 opinii Atturo 2 opinii Aufine 2 opinii Austone 2 opinii Autogreen 2 opinii Autogrip 1 opinia Avon 11 opinii Barum 43 opinii Bfgoodrich 98 opinii Bridgestone 280 opinii Ceat 2 opinii Compasal 2 opinii Continental 241 opinii Cooper 82 opinii Dayton 84 opinii Delinte 1 opinia Dębica 517 opinii Dunlop 366 opinii Duraturn 1 opinia Duro 2 opinii Evergreen 14 opinii Falken 349 opinii Federal 11 opinii Firemax 113 opinii Firenza 1 opinia Firestone 146 opinii Firststop 3 opinii Formula 1 opinia Fortuna 12 opinii Fortune 3 opinii Fulda 129 opinii General 8 opinii Gislaved 5 opinii Goform 1 opinia Goodride 114 opinii Goodyear 408 opinii Gremax 1 opinia Gripmax 1 opinia Gt radial 7 opinii Hankook 565 opinii Headway 1 opinia Heidenau 10 opinii Hercules 3 opinii Hifly 9 opinii Imperial 9 opinii Infinity 5 opinii Insa turbo 1 opinia Interstate 3 opinii IRC 4 opinii Jinyu 1 opinia Joyroad 1 opinia Kelly 1 opinia Kenda 4 opinii Kingstar 5 opinii Kleber 136 opinii Kormoran 126 opinii Kumho 36 opinii Lapponia 1 opinia Lassa 1 opinia Laufenn 5 opinii Linglong 2 opinii Marangoni 4 opinii Matador 50 opinii Maxxis 12 opinii Mazzini 2 opinii Membat 2 opinii Metzeler 34 opinii Michelin 447 opinii Minerva 7 opinii Mirage 1 opinia Mitas 13 opinii Nankang 21 opinii Nexen 248 opinii Nokian 1560 opinii Nordexx 1 opinia Novex 1 opinia Ovation 4 opinii Paxaro 3 opinii Petlas 2 opinii Pirelli 316 opinii Platin 1 opinia Pneumant 1 opinia Point S 12 opinii PowerTrac 18 opinii Premiorri 11 opinii Prestivo 2 opinii Profil 2 opinii Radar 2 opinii Regal 2 opinii Riken 17 opinii Roadstone 6 opinii Rockstone 3 opinii Rosava 1 opinia Rotalla 21 opinii Routeway 4 opinii Saetta 9 opinii Sailun 13 opinii Sava 63 opinii Seiberling 6 opinii Semperit 10 opinii Silverstone 4 opinii Star performer 1 opinia Starfire 1 opinia Strial 2 opinii Sunfull 2 opinii Sunny 12 opinii Sunwide 3 opinii Superia 3 opinii Syron 1 opinia T-Brand 1 opinia Taurus 5 opinii Tigar 1 opinia Toledo 1 opinia Toyo 83 opinii Tracmax 13 opinii Triangle 3 opinii Tristar 1 opinia Tyfoon 2 opinii Uniroyal 653 opinii Viking 8 opinii Voyager 2 opinii Vredestein 533 opinii Wanli 10 opinii Westlake 5 opinii Yokohama 275 opinii Zeetex 13 opinii

Jesteśmy autoryzowanym dystrybutorem marek:

 

W czym możemy pomóc?

Wybór i zakup opon:   12 376 09 30

Wybór i zakup felg:     12 376 09 44

Części samochodowe:12 268 31 51

pon-pt. 8.00 - 19.00sobota 8.00 - 14.00

Reklamacje i zwroty:   12 376 09 45

pon-pt. 8.00 - 16.00

Wolisz napisać maila?

Wypełnij formularz >>
facebook

  Trwa wyszukiwanie...

Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce cookie » OK, zamykam