× Wybierz producenta
× Opony samochodowe Opony motocyklowe Opony ciężarowe Felgi stalowe Felgi aluminiowe Akcesoria Twoje konto Konkursy i promocje Pomoc Kontakt

(12) 376 09 30

pn.-pt. : 8.00 - 19.00 / sb. : 8.00 - 16.00

Opinie użytkowników

Top 10 opony letnie Zobacz
wszystkie

Michelin
PILOT SPORT 3

Ocena: 5.77 /6

Pirelli
PZERO

Ocena: 5.68 /6

Vredestein
ULTRAC SATIN

Ocena: 5.60 /6

Nokian
ILINE

Ocena: 5.55 /6

Falken
AZENIS FK510

Ocena: 5.54 /6

Pirelli
CINTURATO P7 BLUE

Ocena: 5.51 /6

Nokian
ZLINE SUV

Ocena: 5.50 /6

Uniroyal
RAINSPORT 3

Ocena: 5.48 /6

Top 10 opony całoroczne Zobacz
wszystkie

Nokian
WEATHERPROOF

Ocena: 5.45 / 6

Michelin
CROSSCLIMATE+

Ocena: 5.40 / 6

Michelin
CROSSCLIMATE

Ocena: 5.27 / 6

Apollo
ALNAC 4G ALL SEASON

Ocena: 5.23 / 6

Cooper
DISCOVERER AT3

Ocena: 5.22 / 6

Vredestein
QUATRAC 5

Ocena: 5.20 / 6

Goodyear
WRANGLER DURATRAC

Ocena: 5.17 / 6

Nokian
WEATHERPROOF SUV

Ocena: 5.14 / 6

Najnowsze opinie Zobacz
wszystkie

Falken
EUROWINTER HS01

Ocena: 5.94 /6

Dobre zimowe opony.

Dodane: 2018-02-22 09:27:52

Autor: Magda magdalena

Dunlop
SP WINTER RESPONSE 2

Ocena: 5.69 /6

Opony w miare ciche (rozmiar 195/65/15) ale mam te same opony w drugim samochodzie w rozmiarze 175/65/14 i tamte sa cichsze (wlasciwie nie slyszalne). Pomimo ze obie maja taka sam etykiete. Opony sa bardzo miekie idealne do aut z twardym zawieszeniem, do Meganki ktora jezdze troche za miekie. Ale wsytarczyo napomowac je ciut mocniej (ok 0,1 - 0,2 wiecej ) i zrobilo sie ok. Na suchym i mokrym trzymaja bezproblemowo wrecz rewelacyjnie, na sniegu jest dobrze, samochod bezproblemu trzyma tor jazdy. Jedynie przy ruszaniu pod gore mialem kilka razy problem, ale moglo to wynikac z tego ze auto lapalo akurat jakis lod ktory sie na tej drodze trafial - generalnie wiekszosc aut miala problem w tym miejscu z podjechaniem.

Dodane: 2018-02-21 18:15:25

Autor: Michal

Nokian
WR D4

Ocena: 5.88 /6

Spoko oponki, naprawdę odkąd je mam, nie mogę się doczekać śniegu na ulicach, bo zwykły marznący deszczyk nie stanowi dla nich wyzwania. Śnieg gryzą bardzo dobrze, pełna kontrola zarówno podczas normalnej jazdy jak i piłowania golfa na ręcznym pod Biedronką. Polecam.

Dodane: 2018-02-21 13:10:41

Autor: poważny człowiek

Achilles
DESERT HAWK UHP

Ocena: 6.00 /6

Super opony bardzo dobrze trzymają sie drogi założone w BMW serii 7 na oś napędową i jest rewelacja nawet w zimę idą jak przecinak zero poślizgu na mokrej nawierzchni POLECAM zdecydowanie!

Dodane: 2018-02-21 12:58:41

Autor: Mariusz (CiBeK)

Kleber
KRISALP HP3

Ocena: 4.50 /6

Polecam

Dodane: 2018-02-20 23:27:07

Autor: 666

Nexen
NBLUE 4 SEASON

Ocena: 5.06 /6

Doskonały stosunek ceny do jakości. Polecam

Dodane: 2018-02-20 21:24:48

Autor: jad

Firestone
WINTERHAWK 3

Ocena: 4.69 /6

Jazda po śniegu na tych oponach to sama przyjemność. bez problemu pokonuje zaśnieżone i oblodzone wzniesienia i podjazdy. Wyjazd z zaśnieżonego parkingu też nie stanowi problemu

Dodane: 2018-02-20 10:58:38

Autor: woj

Sailun
ICE BLAZER WSL2

Ocena: 4.00 /6

Polecam.

Dodane: 2018-02-20 09:04:08

Autor: AD

Nexen
WINGUARD SPORT

Ocena: 5.00 /6

Bardzo dobre opony za przyzwoite cenę.Jak najbardziej polecam.Obsługa i kontakt na najwyższym poziomie.

Dodane: 2018-02-19 17:07:04

Autor: Adam

Nexen
WINGUARD SNOW G WH2

Ocena: 5.25 /6

Bardzo dobre opony, polecam !

Dodane: 2018-02-19 10:42:32

Autor: Paweł

Michelin
CROSSCLIMATE+

Ocena: 6.00 /6

Opony mam już w kilku autach i jeździ się rewelacyjnie!

Dodane: 2018-02-19 08:08:08

Autor: Michał

Nexen
WINGUARD SPORT

Ocena: 5.29 /6

w tej cenie nie znajdzie się nic lepszego. opony stworzone dla śniegu . trochę mniej dla mokrych nawierzchni . szczerze polecam. nie hałasują ani na autostradzie do 130 ani na zakrętach . naprawdę szczerze polecam :) te Koreańskie opony są naprawdę dobre :)

Dodane: 2018-02-19 00:51:26

Autor: Patryk C.

Opinie o oponach według producentów opon:

Accelera 8 opinii Achilles 24 opinii Aeolus 1 opinia Apollo 25 opinii Atlas 14 opinii Atturo 2 opinii Autogrip 1 opinia Avon 9 opinii Barum 40 opinii Bfgoodrich 64 opinii Bridgestone 183 opinii Continental 183 opinii Cooper 54 opinii Dayton 82 opinii Delinte 1 opinia Dębica 156 opinii Dunlop 222 opinii Duro 1 opinia Evergreen 5 opinii Falken 192 opinii Federal 7 opinii Firemax 10 opinii Firenza 1 opinia Firestone 107 opinii Firststop 3 opinii Formula 1 opinia Fortuna 12 opinii Fulda 63 opinii General 7 opinii Gislaved 5 opinii Goodride 43 opinii Goodyear 250 opinii Gremax 1 opinia Gt radial 4 opinii Hankook 360 opinii Heidenau 8 opinii Hercules 3 opinii Hifly 7 opinii Imperial 5 opinii Infinity 4 opinii Insa turbo 1 opinia Interstate 3 opinii IRC 4 opinii Jinyu 1 opinia Kelly 1 opinia Kenda 3 opinii Kingstar 5 opinii Kleber 81 opinii Kormoran 68 opinii Kumho 32 opinii Lapponia 1 opinia Lassa 1 opinia Laufenn 5 opinii Marangoni 4 opinii Matador 40 opinii Maxxis 8 opinii Membat 1 opinia Metzeler 25 opinii Michelin 241 opinii Minerva 2 opinii Mitas 9 opinii Nankang 17 opinii Nexen 187 opinii Nokian 1253 opinii Ovation 4 opinii Paxaro 3 opinii Petlas 1 opinia Pirelli 253 opinii Platin 1 opinia Pneumant 1 opinia Points 10 opinii PowerTrac 3 opinii Premiorri 3 opinii Prestivo 1 opinia Profil 1 opinia Radar 1 opinia Regal 2 opinii Riken 17 opinii Roadstone 6 opinii Rockstone 3 opinii Rotalla 6 opinii Routeway 4 opinii Saetta 5 opinii Sailun 10 opinii Sava 37 opinii Seiberling 4 opinii Semperit 7 opinii Silverstone 3 opinii Starfire 1 opinia Strial 2 opinii Sunfull 1 opinia Sunny 9 opinii Sunwide 1 opinia Superia 3 opinii Syron 1 opinia T-Brand 1 opinia Taurus 4 opinii Tigar 1 opinia Toledo 1 opinia Toyo 65 opinii Tracmax 2 opinii Tristar 1 opinia Tyfoon 2 opinii Uniroyal 317 opinii Viking 8 opinii Voyager 1 opinia Vredestein 402 opinii Wanli 12 opinii Westlake 3 opinii Yokohama 178 opinii Zeetex 6 opinii

Jesteśmy autoryzowanym dystrybutorem marek:

W czym mogę pomóc?

Wybór i zakup opon

12 376 09 30

Wybór i zakup felg

12 376 09 44

Reklamacje i zwroty

12 376 09 45

 pn.-pt. godz.:     sobota godz.:
8.00 - 19.00       8.00 - 16.00

Masz pytania?

Napisz!
facebook

  Trwa wyszukiwanie...

Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce cookie » OK, zamykam
X
Chcesz uzyskać informację?
X
Podaj swój numer telefonu
a oddzwonimy do Ciebie
w przeciągu 60 s
Wyszukujemy dla Ciebie
konsultanta

Zaraz nastąpi
rozmowa

Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Witamy na naszej infolinii!
W czym możemy pomóc?
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Przepraszamy, wszyscy nasi konsulatnci są zajęci
Oddzwonimy do Ciebie jak najszybciej
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Kiedy mamy oddzwonić?
Proszę o telefon zwrotny teraz
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Wszyscy nasi konsultanci są nieosiągalni.
Wybierz datę i godzinę oraz podaj numer telefonu, a skontaktujemy się z Tobą w wybranym terminie
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Rozmowa została zakończona
Dziękujemy za skorzystanie z naszej infolinii
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Przepraszamy, wystąpił błąd :(
Spróbuj skontaktować się później
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych
X
Twoje dane zostały zapisane
Skontaktujemy się z Tobą w wybranym terminie
Twoje dane nie zostaną wykorzystane
w celach marketingowych